Τελικά, είστε ή δεν είστε μαζί; - AllYou.gr

Search

Τελικά, είστε ή δεν είστε μαζί;

Πότε πρέπει να κάνεις μαζί του αυτή την κρίσιμη κουβέντα.

13 Απριλίου 2016

Σε κάποιες σχέσεις τα πράγματα εξελίσσονται φυσιολογικά και αβίαστα – απλά ξέρεις ότι είστε μαζί χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε διαδικασία εξηγήσεων. Σε άλλες, ίσως στις περισσότερες, μετά από λίγο καιρό αρχίζουν να σε βασανίζουν ερωτήματα όπως: «Τελικά βγαίνουμε ραντεβού ή είμαστε φίλοι; Δηλαδή τώρα να αφαιρέσω το status “single” από το Facebook; Έχουμε αποκλειστική σχέση ή μπορούμε παράλληλα να βγαίνουμε και με άλλους; Κι αν έχουμε αποκλειστική σχέση, αυτό σημαίνει ότι είμαστε επίσημα μαζί;». Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να του τα θέσεις;

Η μπλόγκερ Λορίν Κάουτς, συνεργάτιδα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, απαντά ότι το κλειδί είναι να είσαι ειλικρινής απέναντί του, χωρίς όμως να γίνεις πιεστική. Ρώτησέ τον αν είστε μαζί, αλλά με χαλαρή, μη επιθετική διάθεση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φανείς ζηλιάρα και κτητική λίγες μόλις εβδομάδες αφού γνωρίσεις κάποιον, γιατί μπορεί να τον τρομάξεις και να τον τρέψεις σε φυγή.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι αν βγαίνεις συστηματικά με κάποιον για μερικούς μήνες και εκείνος δεν είναι ακόμη έτοιμος να δεσμευτεί μαζί σου, πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ. Αν δεν τον έχεις πείσει μέχρι τότε για το πόσο ξεχωριστή είσαι, τι θα αλλάξει αργότερα; Υπάρχουν προφανώς και εξαιρέσεις σε αυτό τον κανόνα -προηγούμενες τραυματικές σχέσεις ή προτεραιότητες άσχετες με την ερωτική ζωή πάντα μπορούν να καθυστερήσουν τα πράγματα- αλλά αναμφισβήτητα αν κάποιος θέλει να είναι μαζί σου, δεν θα επινοεί δικαιολογίες για να μην είναι», γράφει η μπλόγκερ.

Αν, λοιπόν, φτάσεις σε σημείο να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει μεταξύ σας, τόλμησε να κάνεις τη συζήτηση. Στην καλύτερη περίπτωση θα βεβαιωθείς ότι είστε ζευγάρι. Στη χειρότερη, πάλι θα βγεις κερδισμένη γιατί θα ξέρεις πώς έχει η κατάσταση για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΕΓΩ

Να γιατί πρέπει να ακούς μουσική στη δουλειά

Νέα έρευνα σού προτείνει να βάζεις πιο συχνά τα ακουστικά σου.
ΑΣΤΡΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 5- 11 Δεκεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…
STAR STYLE

5 φορές που η Kate Middleton μας θύμισε την πριγκίπισσα Diana

Να από πού εμπνέεται η Kate για τις εμφανίσεις της!
BEAUTY NEWS

Αυτή η τάση στα μαλλιά έχει κατακλύσει το Pinterest

Εσύ είσαι έτοιμη για να την δοκιμάσεις;
ΕΓΩ

Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις όταν όλα πάνε στραβά

Είχες μια κακή μέρα; Προσοχή πως θα το διαχειριστείς.
STREET STYLE