Αν ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού ΑΥΤΗ είναι η πιο κατάλληλη ώρα - AllYou.gr

Search

Αν ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού ΑΥΤΗ είναι η πιο κατάλληλη ώρα

Δεν είναι βολική, αλλά οι ειδικοί τη συστήνουν ανεπιφύλακτα...

26 Απριλίου 2016

Πρώτο ραντεβού... Λίγα πράγματα στον κόσμο μας αγχώνουν όσο αυτό. Ποιο είναι το κατάλληλο ντύσιμο ώστε να είσαι σέξι χωρίς να προκαλείς την ίδια στιγμή; Ποια τα σωστά παπούτσια, το κατάλληλο μακιγιάζ; Να τον στήσεις λίγο ή να πας στην ώρα σου; Για ποια θέματα επιτρέπεται να μιλήσεις πολύ και ποια απαγορεύεται ακόμα και να τα θίξεις; (οι πρώην είναι σίγουρα στην δεύτερη κατηγορία).

Τώρα, οι ειδικοί βάζουν ακόμα ένα δίλημμα στο κεφάλι σου, τονίζοντας ότι ακόμα και η ώρα που θα επιλέξεις να συναντήσεις κάποιον, παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ραντεβού σας. Την ίδια στιγμή, ευτυχώς, σου υποδεικνύουν από μόνοι τους ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα της ημέρας για να κανονίσεις μία συνάντηση.

Μάλλον δεν θα σου αρέσει, καθώς δεν είναι ούτε συνηθισμένη και σίγουρα δεν είναι καθόλου βολική, αλλά οι μελετητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα ραντεβού έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει καλά αν συμβεί γύρω στις 8. Το πρωί. Ναι, υπάρχουν και τέτοιες ώρες στο χρονολόγιο της ημέρας.

Μάλιστα, έχουν και την εξήγηση ως προς το γιατί αυτή η ώρα είναι η καλύτερη για να βρεθείς και να κουβεντιάσεις με κάποιον. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους επιστήμονες εκείνη την ώρα της μέρας έχουμε καθαρό μυαλό, δεν είμαστε κουρασμένοι, αλλά ούτε έχουμε την δυνατότητα να πιούμε αλκοόλ, ώστε να καταλήξουμε μεθυσμένοι.

Επίσης, υποστηρίζουν ότι ακόμα και στην περίπτωση που ένα τέτοιο ραντεβού δεν πάει όπως θα θέλαμε, έχουμε ολόκληρη την ημέρα για να ασχοληθούμε με άλλα πράγμα και να το ξεχάσουμε, οπότε η ψυχολογία μας στη συνεχεία είναι καλύτερη.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!