5 λόγοι για τους οποίους μια έξυπνη γυναίκα δυσκολεύεται να κάνει σχέση - AllYou.gr

Search

5 λόγοι για τους οποίους μια έξυπνη γυναίκα δυσκολεύεται να κάνει σχέση

Η ευφυΐα... περιπλέκει τις δεσμεύσεις.

26 Απριλίου 2016

1. Δεν φοβάται να μείνει για ένα διάστημα μόνη. Δεν συμβιβάζεται με τον πρώτο άντρα που θα βρεθεί στο δρόμο της. Καταλαβαίνει ότι είναι μια φάση που πρέπει να περάσει αν θέλει να βρει κάποιον με τον οποίο θα ταιριάζει αληθινά. 

2. Έχει συγκεκριμένα «θέλω». Δεν θέλει γενικά και αόριστα μια σχέση, αλλά έναν άντρα που θα την εκτιμά, που θα τη σέβεται, με τον οποίο θα μπορεί να ζήσει το ερωτικό πάθος αλλά και να επικοινωνήσει.

3. Έχει και άλλα ενδιαφέροντα. Η ζωή της δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε μια σχέση. Εξίσου μεγάλη σημασία για αυτήν έχουν η καριέρα, οι σπουδές και οι προσωπικές της δραστηριότητες. 

4. Δεν είναι αφελής. Δεν... ψαρώνει μπροστά σε κάθε άντρα που θα της τάξει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά είναι σε θέση να ψυχολογήσει αυτόν που έχει απέναντί της και να κρίνει αν μπορεί να τον εμπιστευτεί ή όχι.

5. Μερικές φορές τρομάζει τους άντρες. Μια έξυπνη γυναίκα έχει γνώμη και δεν διστάζει να την εκφράσει. Επίσης, έχει χόμπι που δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει στην άκρη για να πάει με τα νερά ενός άντρα. Ο σύντροφος, όμως, που της αξίζει είναι εκείνος που θα εκτιμήσει το γεγονός ότι έχει τη δική της προσωπικότητα, όχι αυτός που θα φοβηθεί και θα κάνει πίσω.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!