ΑΥΤΟ το χαρακτηριστικό κάνει πιο γοητευτικούς τους άντρες - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ το χαρακτηριστικό κάνει πιο γοητευτικούς τους άντρες

Όχι, δεν αναφερόμαστε στους κοιλιακούς φέτες.

30 Μαϊου 2016

Ένα από τα πράγματα που σε ελκύουν περισσότερο στο σύντροφό σου είναι η ικανότητά του να αφηγείται ιστορίες, που δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ; Δεν είσαι η μόνη. Σύμφωνα με νέα έρευνα δύο αμερικανικών πανεπιστημίων, οι άντρες που είναι καλοί αφηγητές κερδίζουν επιπλέον πόντους γοητείας.

Στο πλαίσιο ενός πειράματος, οι εθελοντές διάβασαν περιγραφές από διάφορα προφίλ αντρών και γυναικών, για κάποιους από τους οποίους αναφερόταν ότι «έχουν ταλέντο στην αφήγηση ιστοριών». Όπως διαπιστώθηκε, οι γυναίκες επέλεξαν ως ιδανικότερους για μια μακροχρόνια σχέση τους άντρες με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από εκείνους που περιγράφονταν απλώς ως «καλοί» αφηγητές και ειδικά από όσους δεν ανέφεραν καθόλου το χάρισμα στην αφήγηση στο... βιογραφικό τους. Από την άλλη, το αν μια γυναίκα παρουσιαζόταν ως καλύτερη αφηγήτρια ή όχι δεν επηρέασε καθόλου τη δημοτικότητά της ανάμεσα στους άντρες εθελοντές του πειράματος.

Σύμφωνοι, λοιπόν, μας αρέσει ο άντρας που έχει ταλέντο στην αφήγηση. Αρκεί να μην το χρησιμοποιεί έτσι ώστε να... σκαρώνει πειστικές δικαιολογίες για να καλύψει τις απιστίες του.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!