Το αντρικό χαρακτηριστικό που κάνει τον χωρισμό ακόμα πιο δύσκολο - AllYou.gr

Search

Το αντρικό χαρακτηριστικό που κάνει τον χωρισμό ακόμα πιο δύσκολο

Αμερικανοί ερευνητές αποκαλύπτουν ποιους άντρες δε μπορούμε να ξεχάσουμε εύκολα.

17 Φεβρουαρίου 2016

Μερικές από εμάς έχουμε αδυναμία στα μουσάτα αγόρια, άλλες στις κυκλοθυμικές και καλλιτεχνικές φύσεις, άλλες δεν μπορούν να αντισταθούν στους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, ενώ μερικές προτιμούν τους άντρες με κοιλίτσα. Όπως και να έχει όμως, η αλήθεια είναι μία: τους συντρόφους μας τους θέλουμε πάνω από όλα αστείους.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει νέα έρευνα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου Γουέιν, στην οποία βρέθηκε ότι η αίσθηση του χιούμορ κάνει τους άντρες... ακαταμάχητους. Εντάξει, θα μας πεις ότι αυτό ήταν ήδη γνωστό. Ωστόσο, η εν λόγω μελέτη αποκαλύπτει και κάτι ακόμα: τα αστεία του καλού σου ενδέχεται να σου κάνουν πιο δύσκολο έναν επικείμενο χωρισμό.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές τονίζουν ότι οι αστείοι άντρες φιγουράρουν πρώτοι στις λίστες των γυναικών μιας και το χιούμορ αποτελεί για τις περισσότερες από εμάς βασική προϋπόθεση για την επιτυχία μιας σχέσης. Έτσι, όσο περισσότερο σε κάνει ο καλός σου να γελάς κατά τη διάρκεια της σχέσης τόσο πιο δύσκολο θα σου είναι να τον ξεπεράσεις σε περίπτωση που πέσουν οι τίτλοι τέλους.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!