Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

New (love) in town: Απόλαυσε μοναδικές γιορτές με τον νέο σου έρωτα!

Να πώς θα το κάνεις.



Η περίοδος των εορτών έχει κάτι από μαγεία. Η ατμόσφαιρα αλλάζει, γίνεται παραμυθένια και όλοι έχουμε ανάγκη από πιο οικογενειακές στιγμές και συντροφικότητα. Βέβαια, για τις δεσμευμένες της παρέας, πόσο μάλλον για εσάς που έχετε νέο αμόρε, τα πράγματα είναι λίγο πιο "περίπλοκα", καθώς οι γιορτές κρύβουν και πολλές... άβολες στιγμές. Θα πρέπει λοιπόν να χειριστείτε αυτή την περίοδο πιο "προσεκτικά", αν θέλετε να σας φέρει πιο κοντά κι όχι να σας απομακρύνει. Να πώς: 

• Μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θέλει να γνωρίσει την οικογένεια σου και σε βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Προσοχή όμως! Εννοεί περισσότερο τους γονείς και τα αδέρφια σου, παρά όλες σου τις θείες. Πρακτικά; Μια συνάντηση με όοολο το σόι σου δεν είναι και το ιδανικότερο, οπότε μην τον πιέσεις για κάτι τέτοιο.

• Ξεκαθάρισε την υπόθεση «δώρο». Αναρωτιέσαι αν ένας άντρας κάνει δώρα στη σύντροφο του από τον πρώτο κιόλας καιρό. Μη μένεις με την απορία. Κουβεντιάστε το μαζί του και πάρε τη σωστή απόφαση, για να μην τον επισκεφτείς με «άδεια» χέρια.

• Δείξε τον φιλικό χαρακτήρα σου. Εκτός από οικογενειακές υποχρεώσεις, οι γιορτές επιβάλουν και εξόδους με φίλους. Αν σου ζητήσεις να τον συνοδεύσεις σε ένα πάρτι, μην αρνηθείς. Να είσαι ο εαυτός σου, να παραμείνεις φιλική, χαμογελαστή και ψύχραιμη και μακριά από το ποτό, όσο αυτό είναι δυνατό, για να μη βρεθείς με ζαλάδες σε κάποιο νοσοκομείο. 

• Μάθε τις προθέσεις των γονιών σου και προειδοποίησε τον. Πολλοί γονείς θέλουν να κερδίσουν το άλλο σου μισό, όχι μόνο με τον καλό και φιλόξενο χαρακτήρα τους, αλλά και με ένα τυπικό δώρο. Για να μη νιώσεις άβολα και εκπλαγεί, μάθε τις προθέσεις των δικών σου γονιών, ώστε να το αποδεχτεί χωρίς ντροπές.

• Διακοπές χώρια. Εντάξει, είναι λογικό αν δεν είστε πολύ καιρό μαζί, να θέλει ο καθένας να περάσει αυτές τις μέρες με την οικογένεια του. Μην αισθάνεσαι τύψεις γι' αυτό. Εκτός αυτού, ο χρόνος που θα περάσετε χώρια είναι ιδανικός, για να επιθυμήσετε ο ένας τον άλλο περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή