Αυτές είναι οι 3 λέξεις που θα τον κάνουν να σου αποκαλύψει όσα σκέφτεται - AllYou.gr

Search

Αυτές είναι οι 3 λέξεις που θα τον κάνουν να σου αποκαλύψει όσα σκέφτεται

Magic words. 

08 Ιανουαρίου 2015

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς και ζητάς πληροφορίες είναι το Α και το Ω. Το ίδιο ισχύει και στις ερωτικές σχέσεις. Και εξηγώ: Πολλές φορές κατηγορείς έναν άντρα για συναισθηματική φοβία, όμως τελικά, η αμυντική του στάση δεν έχει να κάνει τόσο με το κατά πόσο θα παραδεχτεί αυτά που τον ρωτάς, όσο με τον τρόπο με τον οποίο ζητάς να μάθεις όλο και περισσότερα για τις σκέψεις του. Αν για παράδειγμα σχεδόν επιθετικά τον ρωτήσεις: «δε φλερτάρεις με άλλη παράλληλα, έτσι δεν είναι;», προκαλείς το αίσθημα της ανεντιμότητας και εκείνος θα νιώσει πιεσμένος, σαν να τον έστησες στον τοίχο. 

Υπάρχει τρόπος να αποσπάσεις τις πληροφορίες που θέλεις, χωρίς εκείνος να αισθανθεί ότι περνά την... ιερά εξέταση; Αμέ!  

Η τεχνική της επιτυχίας: Για να τον φέρεις σε πιο άνετη θέση και να τον χαλαρώσεις, κινήσου διπλωματικά. Παίξε το παιχνίδι του «it’s ok», που σημαίνει, πως υιοθετείς μια ακομπλεξάριστη και ασφαλή συμπεριφορά, με σκοπό να πάρεις όλες τις απαντήσεις σου. Ενίσχυσε τις πιθανότητες επιτυχίας, χρησιμοποιώντας τρεις λέξεις, που θα του δώσουν ένα κίνητρο παραπάνω, για να ανοιχτεί και να φανερώσει τα πραγματικά του αισθήματα: «ρωτάω από περιέργεια». Η παραπάνω φράση υποδηλώνει, ότι οποιαδήποτε απάντηση κι αν λάβεις, η ενόχληση σου είναι ελάχιστη. Αυτομάτως του δημιουργείς την εικόνα μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση, που σε καμία των περιπτώσεων δε διστάζει να δεχτεί ακόμα και την απόρριψη. 

Το αποτέλεσμα της τεχνικής: Με αυτόν τον τρόπο, παίρνοντας δηλαδή την πιο ειλικρινή απάντηση από έναν ερωτικό σύντροφο ή ένα φλερτ και μάλιστα, στο αρχικό στάδιο της σχέσης σας, έχεις μπόνους. Κερδίζεις πολύτιμο χρόνο, που προφανώς θα αφιέρωνες σε συναισθηματικά μη διαθέσιμους τύπους, ενώ τον ελκύεις περισσότερο. 

 

 

Hot αυτή τη στιγμή!

STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!
ΑΣΚΗΣΗ

3 τρόποι να γυμναστείς παρέα με τον καλό σου

Ναι, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά κάνοντας γυμναστική.
FASHION NEWS

O James Franco σκηνοθετεί την Gigi Hadid και το... κάνει σωστά!

Το γνωστό μοντέλο παρουσιάζει την νέα συλλογή της από μπότες, σε συνεργασία με το brand Stuart Weitzman
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

10 φορές που η Heidi Klum πέρασε το Halloween σε άλλο επίπεδο

Μια αναδρομή στις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις, έτσι για να πάρεις έμπνευση.
ΥΓΕΙΑ

Πως να ξεχωρίσεις τη γρίπη από το κρυολόγημα

Μάθε να διαβάσεις σωστά τα σημάδια όταν τα πρώτα αψού κάνουν την εμφάνιση τους.