Αυτές είναι οι 3 λέξεις που θα τον κάνουν να σου αποκαλύψει όσα σκέφτεται - AllYou.gr

Search

Αυτές είναι οι 3 λέξεις που θα τον κάνουν να σου αποκαλύψει όσα σκέφτεται

Magic words. 

08 Ιανουαρίου 2015

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς και ζητάς πληροφορίες είναι το Α και το Ω. Το ίδιο ισχύει και στις ερωτικές σχέσεις. Και εξηγώ: Πολλές φορές κατηγορείς έναν άντρα για συναισθηματική φοβία, όμως τελικά, η αμυντική του στάση δεν έχει να κάνει τόσο με το κατά πόσο θα παραδεχτεί αυτά που τον ρωτάς, όσο με τον τρόπο με τον οποίο ζητάς να μάθεις όλο και περισσότερα για τις σκέψεις του. Αν για παράδειγμα σχεδόν επιθετικά τον ρωτήσεις: «δε φλερτάρεις με άλλη παράλληλα, έτσι δεν είναι;», προκαλείς το αίσθημα της ανεντιμότητας και εκείνος θα νιώσει πιεσμένος, σαν να τον έστησες στον τοίχο. 

Υπάρχει τρόπος να αποσπάσεις τις πληροφορίες που θέλεις, χωρίς εκείνος να αισθανθεί ότι περνά την... ιερά εξέταση; Αμέ!  

Η τεχνική της επιτυχίας: Για να τον φέρεις σε πιο άνετη θέση και να τον χαλαρώσεις, κινήσου διπλωματικά. Παίξε το παιχνίδι του «it’s ok», που σημαίνει, πως υιοθετείς μια ακομπλεξάριστη και ασφαλή συμπεριφορά, με σκοπό να πάρεις όλες τις απαντήσεις σου. Ενίσχυσε τις πιθανότητες επιτυχίας, χρησιμοποιώντας τρεις λέξεις, που θα του δώσουν ένα κίνητρο παραπάνω, για να ανοιχτεί και να φανερώσει τα πραγματικά του αισθήματα: «ρωτάω από περιέργεια». Η παραπάνω φράση υποδηλώνει, ότι οποιαδήποτε απάντηση κι αν λάβεις, η ενόχληση σου είναι ελάχιστη. Αυτομάτως του δημιουργείς την εικόνα μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση, που σε καμία των περιπτώσεων δε διστάζει να δεχτεί ακόμα και την απόρριψη. 

Το αποτέλεσμα της τεχνικής: Με αυτόν τον τρόπο, παίρνοντας δηλαδή την πιο ειλικρινή απάντηση από έναν ερωτικό σύντροφο ή ένα φλερτ και μάλιστα, στο αρχικό στάδιο της σχέσης σας, έχεις μπόνους. Κερδίζεις πολύτιμο χρόνο, που προφανώς θα αφιέρωνες σε συναισθηματικά μη διαθέσιμους τύπους, ενώ τον ελκύεις περισσότερο. 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!