Αυτοί είναι οι 6 λόγοι για τους οποίους οι άντρες θέλουν να κάνουν σχέση - AllYou.gr

Search

Αυτοί είναι οι 6 λόγοι για τους οποίους οι άντρες θέλουν να κάνουν σχέση

Κορίτσια, σκέφτονται όπως εμείς!

19 Ιανουαρίου 2015
Συντάκτης : Αναστασία Τουρούτογλου

Το κλισέ που θέλει τις γυναίκες να ψάχνουν μανιωδώς για την μεγάλη αγάπη και τους άντρες να τρέχουν να ξεφύγουν σαν ποντίκια που προσπαθούν να αποφύγουν τη φάκα, δεν ισχύει. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι δεδομένα σε έναν σταθερό δεσμό και τα οποία έχουν περισσότερο να κάνουν με όσα χρειαζόμαστε σαν άνθρωποι. Αυτά τα πράγματα, λοιπόν, είναι που έχουν ανάγκη και τα δύο φύλλα εξίσου.

Παρακάτω θα βρεις 6 πολύ καλούς λόγους για τους οποίους θέλει σαν τρελός να γίνεις το κορίτσι του. Γιατί σε κάποια πράγματα και οι άντρες σκέφτονται ακριβώς σαν εμάς.

1. Μυστικός κωδικός: Σταθερότητας. Και για τους άντρες η εργένικη ζωή μπορεί να είναι αγχωτική και κουραστική. Το να βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση εγρήγορσης για να γνωρίζουν νέα άτομα, είναι εξουθενωτικό.

2. Και τώρα διασκεδάζουμε. Όταν οι άντρες είναι single και βγαίνουν έξω έχουν την πίεση να κοιτάξουν, να διαλέξουν το θήραμά τους και να αγωνιστούν όλο το βράδυ για να το κατακτήσουν. Ενώ όταν είναι αφοσιωμένοι σε μια σχέση, κάθονται σε ένα σημείο, πίνουν το ποτό τους και παρακολουθούν τους φίλους τους να φλερτάρουν και να κοροϊδεύουν.

3. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα συμπεριφερθούν. Η διαδικασία των ραντεβού είναι πολύ αγχωτική γιατί νιώθουν ότι πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό -και όλοι ξέρουμε πόση προσποίηση χρειάζεται. Σε μια σχέση, όμως, τα αγόρια λύνονται και μπορούν να κάνουν όσα χαζά αστεία θέλουν, χωρίς παρεξήγηση.

4. Σπίτι μου σπιτάκι μου. Το να γυρνάει κάποιος σε ένα γεμάτο σπίτι είναι όμορφο πράγμα. Πιθανόν να βρίσκουν και ένα ζεστό φαγητό και ακόμη έχουν κάποιον να... πάρει το ασθενοφόρο αν πέσουν από το ντους! Ναι, υπάρχει και η πρακτική πλευρά του πράγματος.

5. Συμβουλές από κάποια που δεν είναι η μαμά τους. Υπάρχουν πράγματα που οι άντρες θέλουν να ακούσουν από μια γυναίκα, όπως το πώς να συμπεριφερθούν στην γυναίκα αφεντικό τους ή για το γυναικείο σώμα και είναι τέλειο που το ακούνε από κάποια εκτός της μαμά τους!

6. Σεξ 24/7. Μπορούν να απολαύσουν το γυναικείο σώμα όποτε θέλουν. Μπορούν απλά να ξυπνήσουν μέσα στη νύχτα και να σε αγγίξουν. Η διαθεσιμότητα 24/7 είναι ένα μεγάλο συν για να πουν ναι σε μια σχέση!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!