Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτοί είναι οι 6 λόγοι για τους οποίους οι άντρες θέλουν να κάνουν σχέση

Κορίτσια, σκέφτονται όπως εμείς!



Το κλισέ που θέλει τις γυναίκες να ψάχνουν μανιωδώς για την μεγάλη αγάπη και τους άντρες να τρέχουν να ξεφύγουν σαν ποντίκια που προσπαθούν να αποφύγουν τη φάκα, δεν ισχύει. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι δεδομένα σε έναν σταθερό δεσμό και τα οποία έχουν περισσότερο να κάνουν με όσα χρειαζόμαστε σαν άνθρωποι. Αυτά τα πράγματα, λοιπόν, είναι που έχουν ανάγκη και τα δύο φύλλα εξίσου.

Παρακάτω θα βρεις 6 πολύ καλούς λόγους για τους οποίους θέλει σαν τρελός να γίνεις το κορίτσι του. Γιατί σε κάποια πράγματα και οι άντρες σκέφτονται ακριβώς σαν εμάς.

1. Μυστικός κωδικός: Σταθερότητας. Και για τους άντρες η εργένικη ζωή μπορεί να είναι αγχωτική και κουραστική. Το να βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση εγρήγορσης για να γνωρίζουν νέα άτομα, είναι εξουθενωτικό.

2. Και τώρα διασκεδάζουμε. Όταν οι άντρες είναι single και βγαίνουν έξω έχουν την πίεση να κοιτάξουν, να διαλέξουν το θήραμά τους και να αγωνιστούν όλο το βράδυ για να το κατακτήσουν. Ενώ όταν είναι αφοσιωμένοι σε μια σχέση, κάθονται σε ένα σημείο, πίνουν το ποτό τους και παρακολουθούν τους φίλους τους να φλερτάρουν και να κοροϊδεύουν.

3. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα συμπεριφερθούν. Η διαδικασία των ραντεβού είναι πολύ αγχωτική γιατί νιώθουν ότι πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό -και όλοι ξέρουμε πόση προσποίηση χρειάζεται. Σε μια σχέση, όμως, τα αγόρια λύνονται και μπορούν να κάνουν όσα χαζά αστεία θέλουν, χωρίς παρεξήγηση.

4. Σπίτι μου σπιτάκι μου. Το να γυρνάει κάποιος σε ένα γεμάτο σπίτι είναι όμορφο πράγμα. Πιθανόν να βρίσκουν και ένα ζεστό φαγητό και ακόμη έχουν κάποιον να... πάρει το ασθενοφόρο αν πέσουν από το ντους! Ναι, υπάρχει και η πρακτική πλευρά του πράγματος.

5. Συμβουλές από κάποια που δεν είναι η μαμά τους. Υπάρχουν πράγματα που οι άντρες θέλουν να ακούσουν από μια γυναίκα, όπως το πώς να συμπεριφερθούν στην γυναίκα αφεντικό τους ή για το γυναικείο σώμα και είναι τέλειο που το ακούνε από κάποια εκτός της μαμά τους!

6. Σεξ 24/7. Μπορούν να απολαύσουν το γυναικείο σώμα όποτε θέλουν. Μπορούν απλά να ξυπνήσουν μέσα στη νύχτα και να σε αγγίξουν. Η διαθεσιμότητα 24/7 είναι ένα μεγάλο συν για να πουν ναι σε μια σχέση!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.