Η πιο λαμπερή εκδίκηση θα είναι η δική σου! - AllYou.gr

Search

Η πιο λαμπερή εκδίκηση θα είναι η δική σου!

Στείλε στον εχθρό σου μια βόμβα γκλίτερ.

19 Ιανουαρίου 2015

Θέλεις να εκδικηθείς κάποιον με τον πιο αποτελεσματικό και πρωτότυπο τρόπο; Στείλε του με ταχυδρομείο ένα πακέτο που μόλις ανοίξει ανυποψίαστος, θα πλημμυρίσει το σπίτι του με τόνους χρυσόσκονης, την οποία θα κάνει εβδομάδες ολόκληρες για να ξεφορτωθεί! Αυτή τουλάχιστον την υπηρεσία υπόσχεται να προσφέρει η ιστοσελίδα Shipyourenemiesglitter.com με 9,99 δολάρια μόνο.

Μήπως πρόκειται περί τρολιάς; Κι όμως, όχι. Μάλιστα ο εμπνευστής της, ο 22χρονος Μάθιου Κάρπεντερ, αμέσως μετά το λανσάρισμά της άρχισε να δέχεται καθημερινά έναν τέτοιο όγκο παραγγελιών, που ήδη δηλώνει ανήμπορος να διαχειριστεί τη ζήτηση αλλά και τη δημοσιότητα που έχει προσελκύσει! Έτσι μόλις αποφάσισε να βγάλει το site του σε δημοπρασία, δηλώνοντας ότι μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες είχε "πωλήσεις 20.000 δολαρίων και 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες".

Αναμφίβολα πανέξυπνη η ιδέα του. Εξαρτάται βέβαια και από το ποιος είναι ο εχθρός σου: Μερικοί άνθρωποι ποτέ δεν χορταίνουν από χρυσόσκονη και μπορεί άθελά σου, αντί να τους εκδικηθείς, να τους κάνεις ένα γκλαμ δώρο.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!