Σχέση από απόσταση; 7 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να την κρατήσεις ζωντανή - AllYou.gr

Search

Σχέση από απόσταση; 7 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να την κρατήσεις ζωντανή

Μην αφήσεις τα χιλιόμετρα να μπουν ανάμεσα σας...

19 Φεβρουαρίου 2015

Οι σχέσεις από απόσταση είναι το ίδιο δύσκολες με τις σχέσεις από κοντά. Μάλιστα, μία σχέση από απόσταση μπορεί να είναι μία πραγματικά όμορφη εμπειρία. Για αυτό λοιπόν δεν χρειάζεται να ξεκινάμε με το «θα είσαι μακριά μου» ή «Πότε θα περάσει ο καιρός ». Κατά την διάρκεια του χρόνου που περνάμε χωριστά ίσως να υπάρξουν δύσκολες στιγμές. Κάτι που είναι λογικό, αφού καμία σχέση δεν είναι ροζ. Κάθε ζευγάρι, έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας και ξέρει καλά ποια είναι αυτά που μπορούν να το κρατήσουν ενωμένο και να το φέρουν πιο κοντά. Υπάρχουν όμως και μερικά συστατικά που σίγουρα θα κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα αν φροντίσουμε να τα εφαρμόζουμε στις σωστές δόσεις και χωρίς πανικό.

1. Το σημαντικότερο κομμάτι είναι η επικοινωνία. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε, και να μιλάμε με τον σύντροφό μας. Ότι αισθανόμαστε να το λέμε και να λύνουμε τα προβλήματα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, οπότε δεν έχουμε σαφή εικόνα των πραγμάτων.

2. Μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα μαζί, αν έχουμε κοινό ελεύθερο χρόνο. Όπως να παρακολουθήσουμε μία ταινία ταυτόχρονα στον υπολογιστή και να μιλάμε μέσω skype. Στο τέλος, είναι σαν να βγήκαμε ένα ραντεβού. Αυτό μας φέρνει πιο κοντά, και δεν ξεχνάμε πως είναι να περνάμε χρόνο μαζί.

3. Σημαντικό είναι να τον βάζουμε στην ζωή μας και αυτός στη δική του. Μπορούμε να του λέμε πώς περάσαμε την μέρα μας και να συζητάμε την καθημερινή μας ρουτίνα. Είμαστε κομμάτι της καθημερινότητάς του και αυτός της δικής μας.

4. Μπορούμε να κανονίσουμε συχνά ταξιδάκια αν έχουμε την οικονομική άνεση και ελεύθερο χρόνο. Λίγες μέρες μαζί, βοηθάν τη σχέση. Ειδικά όταν στο παιχνίδι μπαίνουν και οι εκπλήξεις τότε ο ενθουσιασμός αυξάνεται! 

5. Αν δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε, μπορούμε να στείλουμε ένα πακέτο με αντικείμενα που αγαπά και ίσως ένα γράμμα μας. Τρυφερή κίνηση, που μας κάνει να αισθανθούμε κοντά ο ένας στον άλλον.

6. Η ερωτική μας ζωή ίσως να μειωθεί, αλλά αν δεν έχουμε πρόβλημα μπορούμε να μετατρέψουμε το τηλέφωνό μας σε ερωτικό παιχνίδι και να μιλήσουμε με το σύντροφό μας πιο ερωτικά.

7. Οι προβληματισμοί και η στεναχώρια ίσως να αυξομειώνονται. Ένας καλός τρόπος για να τους αποφύγουμε είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και μας βοηθάνε να ξεχαστούμε!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!