5 τύποι αντρών για να τρέξεις όσο πιο μακριά (τους) γίνεται - AllYou.gr

Search

5 τύποι αντρών για να τρέξεις όσο πιο μακριά (τους) γίνεται

Βαλ'το στα πόδια!

14 Μαρτίου 2015

Κάποτε υπήρχε η πεποίθηση ότι αν θέλεις να κερδίσεις (και να κρατήσεις) έναν άντρα πρέπει να το ρίξεις στα νάζια και τις δολοπλοκίες. Σήμερα οι γυναίκες είναι περισσότερο αδιάφορες με το θέμα «δέσμευση» ή μάλλον θέλουν να είναι, καθώς -πέρα από την οικογένεια που θα τους δώσει την ασφάλεια που τόσο αποζητούν- έχουν και άλλες προτεραιότητες, όπως η επαγγελματική επιτυχία και η διατήρηση καλών κοινωνικών σχέσεων.

Όποιος ακούσει τη συζήτηση μιας παρέας γυναικών, όμως, μάλλον θα βγάλει διαφορετικά συμπεράσματα, αφού μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, οι πρώτες σου σκέψεις όταν κλείνεις το laptop και μιλάς με τις φίλες σου είναι «γιατί δεν με βλέπει σοβαρά», «θα ήθελε να με παντρευτεί;» και «γιατί η τάδε κατάφερε να παντρευτεί μετά από 6 μήνες σχέσης;».

Για να μην μείνεις με την απορία σκέψου μήπως ο αγαπημένος σου ανήκει σε κάποιον από τους παρακάτω τύπους αντρών που δεν πρόκειται να δεσμευτούν ποτέ...

1. Ο νάρκισσος και ο γόης. Ο άντρας που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, που είναι επιτυχημένος και πιστεύει ότι μαζί σου περνάει καλά αλλά μόνος του καλύτερα. Αυτό που τον εμποδίζει να δεσμευτεί είναι πρώτον ότι έχει δεσμευτεί απέναντι στον εαυτό του και δεν έχει χώρο για άλλον και δεύτερον ότι σκέφτεται ότι υπάρχει πάντα πιθανότητα να βρει κάτι καλύτερο…

2. Ο ανοργάνωτος, ο άνεργος ο ονειροπόλος. Ο άντρας που δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει όλα όσα ονειρεύεται, δεν θα δεσμευτεί ποτέ μέχρι να φτάσει στο σημείο που θα τα έχει όλα: Μια καλή δουλειά, σεβασμό από τους φίλους του, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, ένα τέλειο σώμα κ.ο.κ. Όσα πιο πολλά θέλει, τόσο πιο δύσκολο είναι να δεσμευτεί.

3. Ο σεξομανής. Ο άντρας που ενδιαφέρεται μόνο για το σεξ, θέλει να κοιμηθεί με όσον το δυνατόν περισσότερες γυναίκες. Δεν τον ενδιαφέρει να κάνει σχέση αλλά μόνο σεξ. Αν δεν απαλλαγεί από αυτό που τον έχει πληγώσει και νιώθει ότι δεν μπορεί να μείνει παραπάνω από μια ώρα με μια γυναίκα, τότε δεν θα δεσμευτεί ποτέ.

4. Ο εργασιομανής. Είναι συνέχεια στη δουλειά, όταν επιστρέφει στο σπίτι "κάνει κάτι τελευταίες αλλαγές στην αναφορά του" και, όταν του λες να κάνετε ένα ταξίδι, πάντα απαντάει αρνητικά, εξαιτίας κάποιας επαγγελματικής υποχρέωσης. Εντάξει, υπάρχουν και άντρες που δεν θα θελήσουν ποτέ να κάνουν οικογένεια και να αφιερώσουν χρόνο στην προσωπική τους ζωή.

5. Ο πληγωμένος. Έχει πληγωθεί και δεν θέλει- όχι να παντρευτεί- αλλά ούτε να κάνει σχέση. Σου λέει ότι σε θέλει, περνάτε ατελείωτο χρόνο μαζί αλλά ακόμα δεν σε έχει συστήσει ως κοπέλα του! Αν μια μέρα καταλάβει ότι οι πράξεις του έχουν ξεπεράσει τον φόβο του, ίσως και να μπορέσει να δεσμευτεί!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!