5 (χαρακτηριστικοί) τύποι αντρών που λατρεύεις να αγαπάς - AllYou.gr

Search

5 (χαρακτηριστικοί) τύποι αντρών που λατρεύεις να αγαπάς

Κι εσύ κι εμείς και όλες μας...

12 Απριλίου 2015

Όλες έχουμε σε κάποια φάση της ζωής μας πει για κάποιον «αυτός είναι ο τύπος μου». Εκεί που η εξωτερική εμφάνιση μας δίνει ένα πράσινο φως, τα υπόλοιπα φώτα ανάβουν με τον χαρακτήρα, τον τρόπο προσέγγισης, το στυλ ανθρώπου. Κατηγοριοποιώντας λοιπόν τους άντρες σε πέντε κατηγορίες, αυτοί είναι οι τύποι που μας ελκύουν περισσότερο απ’ όλους. Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, αυτούς ψάχνουμε! Ας τους δούμε λοιπόν:

1. Ο γενναιόδωρος. Δεν μιλάμε για δώρα μονάχα. Δεν μιλάμε για υλικά αγαθά. Υπάρχουν άντρες που... τη βρίσκουν με το να είναι περιποιητικοί, με το να βλέπουν μια γυναίκα χαρούμενη δίπλα τους, πρόθυμη να κάνει όνειρα, διψασμένη για ζωή και ανυπόμονη να ανταποδώσει την περιποίηση. Ε, αυτούς τους άντρες, τους θέλουμε!

2. Ο αδιάφορος. Όταν δεν έχει challenge το πράγμα, όταν όλα μοιάζουν σίγουρα και εντός των δυνατοτήτων μας, ψάχνουμε να δέσουμε σε άλλο λιμάνι. Ακόμα και ο Βrad Pitt να μας την πέσει, αν νιώθουμε ότι «τον έχουμε», θα παραμείνουμε κολλημένες με τον Κωνσταντίνο από το διπλανό γραφείο που μας κάνει τον δύσκολο. Οι αδιάφοροι άντρες μας ελκύουν – και το κακό είναι ότι το ξέρουν.

3. Ο ταλαντούχος. Μπορεί να ζωγραφίζει, να φτιάχνει τέλεια κοκτέιλ, να τραγουδάει όμορφα. Μπορεί να πιάνουν τα χέρια του στις δουλειές του σπιτιού ή να είναι φοβερός στο μπιλιάρδο. Όπως και να ‘χει, σε κάτι θα είναι καλός και αυτό το κάτι είναι πολύ σημαντικό να το αναγνωρίσουμε και να το θαυμάσουμε. Κι αν ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας είναι καλλιτέχνης, ένα παραπάνω…

4. Ο αυτοκαταστροφικός. Ο άντρας που έχει κακές συνήθειες (καπνίζει, πίνει, παίζει χαρτιά κλπ.) ασκεί πάνω μας μια περίεργη γοητεία. Αφενός επειδή μας αρέσουν τα «κακά παιδιά», που έχουν αλητεία στο πρόσωπό τους, και αφετέρου επειδή οι άντρες τέτοιου τύπου μας ξυπνούν μητρικά ένστικτά και μας κάνουν να θέλουμε να τους φροντίσουμε σαν μικρά παιδάκια.

5. Ο αστείος. Μετά την εξωτερική εμφάνιση, το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι περισσότερες γυναίκες στον άντρα είναι το χιούμορ. Όλοι έχουν χιούμορ (ή τέλος πάντων όλοι νομίζουν ότι έχουν), όμως το θέμα είναι να βρούμε εκείνον που μας κάνει να γελάμε. Το καλό είναι πως, σε αντίθεση με άλλα στοιχεία του χαρακτήρα, το χιούμορ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κι έτσι είναι πολύ εύκολο να δούμε αν ταιριάζει με το δικό μας ή όχι.

Hot αυτή τη στιγμή!

DO IT YOURSELF

Πώς να φτιάξεις το δικό σου serum από βιταμίνη C

Ετοίμασε με τα χεράκια σου, το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου.
ΠΑΙΔΙ

Ο μπόμπιρας με σύνδρομο Down που ευαισθητοποιεί με τις υπέροχες πόζες του

Μια μαμά πήρε το "όχι" ως πρόκληση και έβαλε στόχο να αφυπνίσει σχετικά με τον αποκλεισμό των ατόμων με ειδικές ανάγκες από τις διαφημίσεις.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά πρέπει να πίνεις νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού;

Ώρα να σου λυθεί η απορία και να ξέρεις αν πρέπει υπάρχουν λόγοι να αφήσεις κάτω το ποτήρι.
FASHION TRENDS

5 τρόποι να συμπεριλάβεις το κέντημα στις εμφανίσεις σου

Τα κεντήματα δεν είναι μόνο για τις γιαγιάδες και να οι αποδείξεις!
BEAUTY TIPS

3 πολύτιμα hacks μακιγιάζ που είδαμε στο Pinterest

Η κοινωνική πλατφόρμα που λατρεύουμε, μας δείχνει πώς να κάνουμε το μακιγιάζ μας πιο γρήγορο!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποιες μέρες του κύκλου σου σε βοηθούν να πεις αντίο στη single ζωή

Οι μέρες που είναι ευνοϊκές και αυτή που πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μακρυά από το αγόρι που σου αρέσει.