Εσύ, σε ποιο είδος Superman δεν μπορείς να αντισταθείς; - AllYou.gr

Search

Εσύ, σε ποιο είδος Superman δεν μπορείς να αντισταθείς;

Τα 4... είδη! 

19 Απριλίου 2015

Ένα μικρό μυστικό για τους άντρες: κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας, όλοι ονειρεύονται λίγο ή πολύ τον εαυτό τους ως Superman, αλλά αυτός ο πόθος τους τούς συνοδεύει και στο υπόλοιπο της ζωής τους. 

Όχι, δεν μπορώ να τους κατηγορήσω για αυτό, διότι κι εμείς οι γυναίκες με τη σειρά μας, αναζητούμε αυτό το αρχικό γράμμα, το κατακόκκινο S, κάτω από το πουκάμισό τους. 

Ποιος είναι ο δικός σου τύπος superman, στον οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς και ποια είναι τα ελαττώματα που κάνουν «τζιζ»; 

• Super Simple. Πρόκειται για τον απλό, παραδοσιακό άντρα, που θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του σπιτιού και θέλει τη γυναίκα δούλα και κυρά. Συνήθως, είναι συναισθηματικά απόμακρος και στο κρεβάτι κουρδισμένος!

• Super Ευαίσθητος. Αυτός είναι το άλλο άκρο του παραδοσιακού τύπου. Συναισθηματικά εκφραστικός, τρυφερός στις σεξουαλικές στιγμές και υποστηρικτής της ισότητας των φύλων. Αρχικά ερωτεύσιμος, χάρη στη θετική και γλυκιά του αύρα, η οποία όμως μπορεί να καταλήξει σε φιλία.

• Super Επιτυχημένος. Δε θα έλεγα πως αποτελεί και το καλύτερο πρότυπο άνδρα, μιας και ο κύριος Καριερίστας, είναι ανταγωνιστικός, άσπλαχνος και σκληρός, τις περισσότερες φορές υλιστής. Η μοναδική του αγάπη στη ζωή είναι τα χρήματα.

• Super Sexual. Προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση με ποιοτικές στιλιστικές επιλογές, είναι fit και μαγνητίζει στο πέρασμα του κάθε θηλυκό. Ξέρει κάθε σημείο του σώματος μιας γυναίκας, αλλά, δυστυχώς, είναι επιφανειακός και δεν θα εξερευνήσει ποτέ το συναισθηματικό σου κόσμο. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!