Αυτά είναι τα 3 σημεία που ΟΛΕΣ θέλουμε να μας αγγίζουν - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα 3 σημεία που ΟΛΕΣ θέλουμε να μας αγγίζουν

Συμβουλές μόνο για αγόρια...

29 Μαϊου 2015

Εκείνος νομίζει ότι αυτό που έχεις ανάγκη είναι όσο το δυνατόν περισσότερα αγγίγματα στο στήθος, τα πόδια και την επίμαχη περιοχή, όμως κάνει λάθος. Μήπως την επόμενη φορά να μην ντραπείς και να τον καθοδηγήσεις σωστά στα 3 παρακάτω σημεία;

1. Τα μαλλιά σου. Οι έρευνες έχουν δείξει πως οι άντρες, παρόλο που παρατηρούν στη γυναίκα τα πλούσια υγιή μαλλιά, στο σεξ δεν τους δίνουν καμία σημασία. Ζήτησέ του λοιπόν να διατρέξει με τα δάχτυλά του τα μαλλιά σου, σαν να θέλει να τα απομακρύνει από το πρόσωπό σου για να σε δει καλύτερα. Αυτή η κίνηση δημιουργεί οικειότητα και βγάζει την πιο συναισθηματική πλευρά και των δύο. 

2. Ο λαιμός σου. Όταν ξεκινήσετε τα φιλιά και πριν εκείνος κατέβει χαμηλά, βρες έναν τρόπο να του πεις να μείνει στο λαιμό σου και ειδικά στο πίσω μέρος. Μπορείς να του γυρίσεις πλάτη και εκείνος -λογικά- θα μπει στη σωστή λογική. 

3. Οι μηροί σου. Το άγγιγμα στο εσωτερικό των μηρών είναι η πιο ερεθιστική κίνηση που μπορεί να σου κάνει και σχεδόν κανείς άντρας εκείνη τη στιγμή δεν το θυμάται. Τα χάδια και κατόπιν τα φιλιά του εκεί πρέπει να είναι πάντα στα προκαταρκτικά σας. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!