Τατουάζ στο λαιμό

Κομψά τατουάζ λαιμού για να πάρεις ιδέες

Κέλλυ Νόβακ

Αγαπώ τα τατουάζ. Έχω μερικά, όχι πολλά μη νομίζεις. Αλλά έχω ένα μεγάλο στο δεξί χέρι. Όταν έκανα μια σχετική κουβέντα με μια φίλη, με ρώτησε, «δεν έχεις πρόβλημα με τις δουλειές;». Μου ακούστηκε περίεργο στην αρχή. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισα κάποιο «ρατσισμό» σε δουλειά, λόγω των τατουάζ μου. Επειδή, έχει συμβεί αυτό σε εμένα φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί το αντίθετο σε άλλους.

Κουβεντιάζοντας κι άλλο με την φίλη μου, μου είπε πόσες φορές και εκείνη αλλά και το αγόρι της, που έχουν και οι δύο τατουάζ και δουλεύουν σε πιο –ας πούμε για χάρη του λόγου- «συντηρητικούς» χώρους, προσπαθούν να κρύβουν τα τατουάζ τους σε συνεντεύξεις, γιατί υπάρχει ακόμα μία αρνητική αντίληψη γι’ αυτά στον εργασιακό χώρο.

Δεν ξαφνιάστηκα παντελώς, αλλά πίστευα ότι σε αυτό το κομμάτι ήμασταν λίγο πιο απελευθερωμένοι.

Όπως και να ‘ναι τα πράγματα, δεν έχει σημασία. Το ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό στην κοινωνία μας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ένα τατουάζ, αν θέλουμε! Όχι, δεν σου προτείνω να πας κόντρα στο κατεστημένο, απλά να την… «δεις» αλλιώς! Μπορείς να κάνεις ένα πιο διακριτικό τατουάζ και σε ένα πιο «κρυφό» σημείο!

Προσωπικά, πάντα έβρισκα τα μικρά και cute τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού εκπληκτικά, γι’ αυτό και κάθισα και βρήκα όμορφα σχέδια από το Instagram, για να εμπνευστείς! Για εσένα που θέλεις να κάνεις ένα, αλλά η δουλειά σου δεν το επιτρέπει ή απλά επειδή σου αρέσει το σημείο!

Enjoy!

https://instagram.com/p/64FtoVidCe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_logged_in_control

Photo: Instagram @little.tattoosAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares