Skip to main content

ASK THE EDITOR

Το σαμπουάν που θα επαναφέρει το χρώμα το μαλλιών σου μετά τις διακοπές

Πες αντίο στις κιτρινίλες ή στους χάλκινους τόνους που εμφάνισε το ξανθό σου το καλοκαίρι

 



 

Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν πως το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι μια αρκετά περίπλοκη υπόθεση που απαιτεί υπομονή και σίγουρα καθημερινή περιποίηση, αφού έκτος από την δυσκολία να πετύχεις την απόλυτη απόχρωση του ξανθού, χρειάζεται και προσοχή για να την διατηρήσεις. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το ανοιχτό καστανό, το γκρίζο αλλά και αντίστοιχα τις ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, καθώς η το χρώμα κάποιες φορές οξειδώνεται ή απλά φεύγει με το λούσιμο. Είναι δύσκολο επομένως, να διατηρήσεις το λαμπερό χρώμα ατόφιο, ειδικά μετά την καλοκαιρινή περίοδο, όπου ο ήλιος, η αλμύρα, το χλώριο λειτούργησαν καταστροφικά για το ξανθό, γλυκό καστανό ή γκρίζο χρώμα σου.

Αν, λοιπόν, θέλεις να ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα κιτρινίλες και κοκκινωπούς τόνους από τα μαλλιά σου, δεν έχεις παρά να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου ένα silver ή μωβ ή μπλε σαμπουάν. Τα silver ή purple shampoo είναι σαμπουάν εμπλουτισμένα με μωβ χρωστικές, που εξουδετερώνουν τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, ενισχύοντας άμεσα τη φωτεινότητα του χρώματος, ενώ παράλληλα καθαρίζουν τα μαλλιά. Τα «μαγικά» αυτά σαμπουάν που κάθε ξανθιά πρέπει να προσθέσει στην beauty ρουτίνα της, μπορεί να κρατούν ζωντανό το χρώμα, όμως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πάνω από μια φορά την εβδομάδα. Και επειδή αγαπάμε πολύ τα ξανθά μαλλιά, όπως σίγουρα και εσύ, ιδού τα μωβ σαμπουάν που θα κλειδώσουν το λαμπερό χρώμα σου μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.

Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo: Eμποτίζει την τρίχα με ιώδεις χρωστικές ουσίες που εξουδετερώνουν τις κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις των ξανθών μαλλιών. Eνισχύσει το βάθος και τη διάσταση της βαφής, προσφέροντας μια φυσική λάμψη που αναζωογονεί τις φυσικές ανταύγειες των βαμμένων μαλλιών.

 

 

 

L’Oreal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo: Η ειδική σύνθεση του Color-Vive Purple Shampoo εμπεριέχει μωβ χρωστικές που εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, ενώ παράλληλα καθαρίζει τα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με αντηλιακά φίλτρα UV, προστατεύει το χρώμα.

 

 

 

Balmain Illuminating Shampoo White Pearl: Kαθαρίζει και εξουδετερώνει την κιτρινίλα. Προσφέρει λάμψη και φρεσκάδα στα μαλλιά  ενώ δίνει στα μαλλιά ένα καθαρό, κρυστάλλινο χρώμα.

 

 

 

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra Violet Shampoo: Αποκαθιστά τη λάμψη & την απαλότητα και ενισχύει τη φωτεινότητα του χρώματος. Προσφέρει μακράς διάρκειας δράση ενάντια στους πορτοκαλί τόνους. Εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό οξύ και άνθος Εντελβάις.

 

 

 

Redken Color Extend Blondage Shampoo: Σαμπουάν προστασίας χρώματος, ιδανικό για ξανοιγμένα ή φυσικά ξανθά μαλλιά. Εξουδετερώνει και μειώνει τους ανεπιθύμητους πορτοκαλί τόνους, ενώ παράλληλα καθαρίζει απαλά, τονώνει & ενδυναμώνει τα μαλλιά. Περιέχει Pure Violet Pigments για την εξάλειψη της κιτρινίλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια