Δείξε μου το μανό σου να σου πω ποια είσαι!

Το χρώμα των νυχιών σου προδίδει το χαρακτήρα σου.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Κόκκινο: Το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης, του συναισθήματος, του πάθους και του πειρασμού. Με αυτό το χρώμα στα νύχια είναι αδύνατον μια γυναίκα να περάσει απαρατήρητη. Αν, λοιπόν, το κόκκινο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, σου αρέσει να ξεχωρίζεις από το πλήθος, είσαι κοκέτα, ρομαντική και σου αρέσει πολύ το φλερτ. Η αγάπη είναι η κύρια προτεραιότητα στη ζωή σου.

Μπορντό: Αυτό το χρώμα είναι παρόμοιο με το χρώμα του κόκκινου κρασιού, γι' αυτό "μιλά" για εκλεπτυσμένη κομψότητα. Μια γυναίκα που προτιμά αυτό το χρώμα έχει αινιγματικό και ευέλικτο χαρακτήρα. Η προσωπικότητα της έχει συνεχώς ενδιαφέρον και μπορεί να την καταλάβει κανείς μόνο σε βάθος χρόνου.

Μαύρο: Αν επιλέγεις το μαύρο βερνίκι νυχιών έχεις ισχυρή και αποφασιστική προσωπικότητα, ξέρεις τι θέλεις, θέτεις στόχους και τους πετυχαίνεις, αγαπάς τη δύναμη και δε φοβάσαι τα εμπόδια.

Ροζ: Μια γυναίκα που προτιμά ροζ χρώμα στα νύχια είναι σικ, έχει αυτοπεποίθηση, είναι τολμηρή και σέξι. Έχει θετικό και αισιόδοξο χαρακτήρα και είναι 100% σίγουρη για τον τρόπο που ζει τη ζωή της, χωρίς καμία ανησυχία.

Χρυσό: Μια γυναίκα που αγαπά το χρυσό χρώμα στα νύχια είναι πολύ επικοινωνιακή, θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και σίγουρα γνωρίζει πολλά για τη μόδα. Είναι εκκεντρική και της αρέσει να πειραματίζεται.

Λευκό: Λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας και της αρμονίας. Η γυναίκα που επιλέγει αυτό το χρώμα είναι ισορροπημένη, έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει ακριβώς τι θέλει και έχει εσωτερική γαλήνη. Σίγουρα μια τέτοια γυναίκα είναι απίστευτα ρομαντική.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares