Skip to main content

BEAUTY NEWS

Pastel lovers: Τα πιο chic nail designs σε παλ αποχρώσεις

Το pastel στα καλύτερά του

 



 

Ο ρομαντισμός των '90s αποτελεί δημιουργική έμπνευση φέτος το καλοκαίρι, αφού πολλές τάσεις στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς ακολουθούν το παράδειγμά του. Το ίδιο συμβαίνει και με τα trend στα νύχια, αφού όπως έχουμε ήδη προαναφέρει, τα pop colors, οι rainbow συνδυασμοί αλλά και οι pastel αποχρώσεις κυριαρχούν αυτή την σεζόν. Το baby blue, το dusty pink, το λιλά, το πράσινο της μέντας είναι χρώματα που εναρμονίζονται τέλεια με την χαλαρή και ανέμελη φιλοσοφία των καλοκαιρινών διακοπών και φυσικά προσθέτουν έξτρα πόντους στις fashionable εμφανίσεις σου. Και αν σου φαίνονται κάπως girly για τα γούστα σου, τόλμησε τις pastel αποχρώσεις σε hot stiletto ή αμυγδαλωτό σχήμα νυχιού, με λαμπερό ή mat φινίρισμα, με σχέδια ή χωρίς. Αν πάλι είσαι πιο τολμηρή επίλεξε έναν raindow συνδυασμό με διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι, αλλιώς το κλασσικό pastel ombre θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις. Για εκείνες που ασπάζονται με ευλάβεια τον μινιμαλισμό, ένα updated γαλλικό με απαλές ροζ ή μωβ πινελιές, θα μετατρέψει το μανικιούρ σας σε έργο τέχνης.

Υπάρχουν χιλιάδες συνδυασμοί για να ταιριάξεις τις pastel αποχρώσεις στα νύχια σου, οι οποίοι είναι σούπερ chic και ταιριάζουν απόλυτα με τα αέρινα  καλοκαιρινά σου σύνολα. Αναμφίβολα το Instagram αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις beauty επιλογές μας, για αυτό και ανακαλύψαμε τα πιο όμορφα κομψοτεχνήματα για το επόμενο ραντεβού σου στο nail bar.

https://www.instagram.com/p/B9mxyzOgn_i/

https://www.instagram.com/p/B_7KXRCAud-/

https://www.instagram.com/p/CCM-sw7DYJ_/

https://www.instagram.com/p/CCaf_3wnCNL/

https://www.instagram.com/p/B-yKFtJHOFo/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCRmoxsAbUZ/

https://www.instagram.com/p/BteOspElj4W/

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30