Skip to main content

BEAUTY NEWS

Hair Botox: Κάνε δώρο στα μαλλιά σου μια πολύτιμη θεραπεία ανανέωσης!

Μάθε όσα θέλεις να ξέρεις για το hair botox. 



Υπάρχουν πολλές θεραπείες μαλλιών που υπόσχονται ενυδάτωση και αποκατάσταση στην φθαρμένη τρίχα. Αυτό όμως που διαδίδεται στη γύρα, είναι πως σαν το botox δεν έχει. Ξέρω πως εδώ και καιρό αναζητάς μια λύση για να ξεδιψάσεις την φθαρμένη σου κόμη αλλά δεν ξέρεις πως και τι.

Το hair botox είναι αυτό που ζητάς. Λάμψη, επανόρθωση, λείανση και μαλλιά που ακτινοβολούν.  Όπως και το botox που χρησιμοποιείται για το πρόσωπο και υπόσχεται αποκατάσταση των λεπτών γραμμών προσφέροντας λαμπερή επιδερμίδα, έτσι και το hair botox υπόσχεται την επανάσταση στην ανανέωση των μαλλιών μας. Το hair botox είναι μια θεραπεία μαλλιών που στοχεύει στην αναζωογόνηση και την αποκατάσταση της υγείας και της εμφάνισής τους. Και όχι, δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό μπότοξ ή οποιοδήποτε άλλο. Η ιδέα του botox μαλλιών μπορεί να ακούγεται ακριβή ή πολύπλοκη, αλλά η διαδικασία στην πραγματικότητα είναι ένα αρκετά προσιτό μέσο για να επιτύχεις ενυδατωμένα, λαμπερά, μαλλιά μέσω ενός πλούσιου κοκτέιλ από συστατικά και φυσικά δεν απαιτούνται σε καμία περίπτωση ενέσεις.

Τι είναι το μπότοξ μαλλιών;

Το Hair botox είναι μια βαθιά θεραπεία περιποίησης που μπορεί να βοηθήσει στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας, στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών και στη μείωση του φριζαρίσματος, και ήδη έχει αρκετές φανατικές θαυμάστριες.

Ένα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ του πραγματικού botox και του botox μαλλιών είναι το εξομαλυντικό αποτέλεσμα. Για τα μαλλιά, αυτό προέρχεται από την ιδέα τηςαποκατάστασης των κενών στο σώμα της τρίχας, της προσωρινής αποκατάστασης των σπασμένων άκρων και της βελτίωσης της υφής. Το μπότοξ μαλλιών είναι ένας όρος για μια θεραπεία μαλλιών, που περιποιείται και επικαλύπτει τα μαλλιά με επανορθωτικά υλικά όπως κερατίνη και κολλαγόνο για να επανορθώσει τις κατεστραμμένες και σπασμένες ίνες τους. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο υγιή και πυκνά, ενώ παράλληλα παρέχει δύναμη και προστασία από μελλοντικές βλάβες.

Ποια είναι τα οφέλη του μπότοξ μαλλιών;

Τα προϊόντα μπότοξ μαλλιών μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τα λαμπερά μακριά μαλλιά που ονειρεύεσαι ακόμη και αν τα μαλλιά σου είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα. Το μπότοξ μαλλιών χρησιμοποιείται συχνά ως λύση για άτομα με ξηρά, εύθραυστα και κατεστραμμένα μαλλιά, και οι θεραπείες γίνονται στο κομμωτήριο, αλλά επειδή η θεραπεία είναι ουσιαστικά μια βαθιά μαλακτική μάσκα μαλλιών, μπορεί εύκολα να γίνει και στο σπίτι με τα κατάλληλα προϊόντα.

Το hair botox μπορεί να ακούγεται σαν την απόλυτη λύση για κάθε ανάγκη των μαλλιών σας, ωστόσο δεν πρόκειται για κάποιο μαγικό φίλτρο. Ενώ οι θεραπείες μπότοξ μαλλιών μπορούν να προσφέρουν προσωρινή βελτίωση στην εμφάνιση και την κατάσταση των μαλλιών, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν αλλάζουν μόνιμα τη δομή της τρίχας. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε τύπο μαλλιών, την έκταση της ζημιάς αλλά και το συγκεκριμένο προϊόν που χρησιμοποιείται.

Πώς λειτουργεί το μπότοξ μαλλιών;

Το botox μαλλιών προσφέρει ένα boost στα μαλλιά μέσω θρεπτικών συστατικών που προσφέρουν λάμψη, λείανση, πληρότητα και επανόρθωση στην τρίχα.

Τα συγκεκριμένα συστατικά μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών εταιρειών και συνθέσεων, ωστόσο ανάμεσα στη λίστα θα πρέπει να υπάρχουν απαραίτητα το υαλουρονικό οξύ, η κερατίνη, η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη Β5 και το κολλαγόνο.

Η κερατίνη το απόλυτο συστατικό επανόρθωσης της τρίχας είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει ήδη φυσικά στα μαλλιά. Τα προϊόντα μπότοξ περιέχουν συχνά υδρολυμένη κερατίνη, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση και την αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών γεμίζοντας τα κενά στο στέλεχος της τρίχας.

Το κολλαγόνο, επίσης παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της δομής και της αντοχής των ιστών τόσο στο σώμα, όσο και στα μαλλιά. Το κολλαγόνο ενισχύει την τρίχα, αυξάνει την ελαστικότητά της και τις ικανότητές της να συγκρατούν την υγρασία. Η αναπλήρωση του κολλαγόνου στα μαλλιά, συμβάλει στη μείωση του σπασίματος, στη βελτίωση της υφής των μαλλιών και στην προώθηση της συνολικής τους υγείας. 

Last but not least το υαλουρονικό οξύ, που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και χαρίζει ελαστικότητα στην τρίχα, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, οι βιταμίνες και τα μέταλλα που μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση και τη βελτίωση της υφής αλλά και του όγκου των μαλλιών.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα