Τέλεια μαλλιά

Tips για τέλεια μαλλιά

Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα δεν έχει αντικρύσει τα μαλλιά της Joan Smalls, της Kendall Jenner ή της Gigi Hadid και δεν έχει πει: «και εγώ θέλω τέτοια μαλλιά!». Ε, λοιπόν, μπορείς! Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και σίγουρα μερικά… μυστικά, όλα τα οποία σου αποκαλύπτω παρακάτω!

#1. Για τέλεια μαλλιά, καταρχάς βρες το σωστό κούρεμα.

Mε βάση τον τύπο των μαλλιών σου, όχι αυτό που βλέπεις στο αγαπημένο σου μοντέλο! Τότε θα μπορείς να κάνεις και το σωστό styling!

#2. Βρες την σωστή απόχρωση.

Σίγουρα λατρεύουμε τις σκούρες αποχρώσεις, αλλά έχε στο νου σου ότι τα ανοιχτόχρωμα highlights που έχουν και πολλά μοντέλα στις άκρες των μαλλιών τους, φωτίζουν το πρόσωπο! Ό,τι και να κάνεις, συμβουλέψου ΠΑΝΤΑ την κομμώτριά σου!

#3. Ξεκούρασε τα μαλλιά σου.

Κάνε ένα detox για 1-2 μέρες την εβδομάδα τουλάχιστον, αποφεύγοντας να τα ταλαιπωρείς, χρησιμοποιώντας θερμότητα ή προϊόντα όπως λακ, που τα κάνουν θαμπά.

#4. Τελειοποίησε την χωρίστρα σου.

Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η κομμώτριά σου, όταν κουρευτείς. Βρες ποιο σημείο προτιμάς να χωρίζονται τα μαλλιά σου, κάνοντας έτσι το styling πιο εύκολο. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζεις, ότι αν είναι η χωρίστρα σου περιποιημένη, τότε και τα υπόλοιπα μαλλιά σου, θα δείχνουν περιποιημένα.

#5. Λούσε τα μαλλιά σου το βράδυ.

Λούζοντάς τα βράδυ και αφήνοντας τα μαλλιά σου να στεγνώσουν ενώ κοιμάσαι (έχοντάς τα σε κοτσιδάκια για π.χ.) θα αποκτήσουν «σώμα» και texture.

#6. Για τέλεια μαλλιά, εφάρμοσε πρώτα το conditioner και μετά το σαμπουάν.

Έτσι, το «βάρος» που αφήνει καμιά φορά το conditioner στα μαλλιά, δεν θα υπάρχει αν λούσεις μετά τα μαλλιά σου με σαμπουάν. Έτσι, θα έχεις μαλλιά με περισσότερο όγκο.

#7. Κάνε focus στα προϊόντα μαλλιών.

Είναι σημαντικό να βρεις και να εφαρμόζεις μόνο προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν με τον τύπο των μαλλιών σου. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να τα επιβαρύνει αρνητικά και ως προς την υγεία της τρίχας, αλλά και στο styling!

Έτσι θα αποκτήσεις τέλεια μαλλιά.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares