Skip to main content

BEAUTY TIPS

Gym Lips: Η τάση μακιγιάζ που κάνει θραύση στο TikTok

Μάθαμε όλα τα μυστικά



Αν δεν έχεις ακούσει ή διαβάσει ποτέ ξανά τον όρο Gym Lips ο οποίος προκύπτει μέσα από την πλατφόρμα του TikTok, τότε να σου πούμε ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους διορθωτική επέμβαση χειλιών ή για κάποια θεραπεία αύξησης του όγκου τους. Πρόκειται όμως για μια τάση, μέσα από την οποία μπορείς να τα αναδείξεις είτε φοράς μακιγιάζ είτε όχι.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να το αντιγράψεις; Στην ουσία αυτό που λέει η makeup artist, Kelli Anne Sewell, είναι ότι θα πρέπει να σχηματίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι σε απόχρωση ίδια ή όσο πιο κοντινή γίνεται με αυτή του φυσικού χρώματος των χειλιών σου και, στη συνέχεια, να εφαρμόσεις ένα ενυδατικό προϊόν στα χείλη, όπως ένα lip balm.

Χρησιμοποιώντας μολύβι χειλιών σε απόχρωση σαν και αυτή των χειλιών σου πετυχαίνεις το εφέ του όγκου στα χείλη σου χωρίς όμως να ξεχωρίζει καθόλου ότι έχεις εφαρμόσει κάποιο προϊόν μακιγιάζ. Ο λόγος που αυτή η τάση ονομάζεται έτσι, είναι γιατί μιλάμε για ένα τόσο διακριτικό μακιγιάζ χειλιών που μπορεί να φορεθεί παντού, ακόμα και στο γυμναστήριο.

 

https://www.tiktok.com/@gabrielahella/video/7093285187831844138?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.allure.com%2Fstory%2Fgym-lips-clean-tiktok-makeup-trend&referer_video_id=7093285187831844138&refer=embed 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα