Το τρικ της Jessica Alba για εύκολο και φυσικό contouring

Το βρήκαμε στο Instagram της σταρ

Allyou Team

Το contouring είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές του μακιγιάζ. Τονίζει τις γωνίες του προσώπου και δημιουργεί την τέλεια ισορροπία. Το ωραίο της υπόθεσης είναι όταν το αποτέλεσμα που δίνει το contouring είναι φυσικό και καθόλου υπερβολικό. Πώς μπορείς να πετύχεις όμως κάτι τέτοιο; Η Jessica Alba φαίνεται πως έχει το δικό της τρικ.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία αγαπάει το beauty και μάλιστα έχει δημιουργήσει το δικό της brand ομορφιάς που λέγεται Honest, μοιράστηκε το συγκεκριμένο τρικ μέσα από το Instagram. 

Στο βίντεο που δημοσίευσε τη βλέπουμε να κάνει contouring χρησιμοποιώντας ένα σκούρο concealer. Η ποσότητα όμως που εφαρμόζει είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στο αποτέλεσμα ώστε αυτό να είναι φυσικό και η επιδερμίδα να μοιάζει σαν να είναι ηλιοκαμένη όπως συμβαίνει το καλοκαίρι. 

Η Jessica Alba εφαρμόζει ελάχιστη ποσότητα του προϊόντος σε σημεία σε όλο το πρόσωπο και όπως θα δεις βάζει dots δηλαδή μικρές βούλες αντί να σχηματίζει γραμμές. Έπειτα, εφαρμόζει ένα concealer σε ανοιχτή απόχρωση για να δώσει φωτεινότητα στο βλέμμα, ενώ και στις δυο εφαρμογές τονίζει ότι πρέπει να γίνει πολύ καλό blending των προϊόντων.

Αξίζει να το δοκιμάσεις! 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @jessicaalbaAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares