Θέλεις μαλλιά σαν φρεσκολουσμένα; Έτσι πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Είναι το προϊόν που αγαπούν οι beauty junkies

Allyou Team

Το dry shampoo αποτελεί ένα βασικό και πολύ αγαπημένο πλέον προϊόν περιποίησης για τα μαλλιά, καθώς οι ιδιότητες του να τα φρεσκάρει σε δευτερόλεπτα και να τα αρωματίζει με φανταστικές νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών είναι μοναδικές. Αυτό το προϊόν εγγυάται σε όλες τις γυναίκες πως δεν θα έχουν ποτέ ξανά μια bad hair day και για το λόγο αυτό δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ.

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα ομορφιάς, έτσι και το dry shampoo έχει το δικό του σωστό τρόπο εφαρμογής για μέγιστα αποτελέσματα. Σύμφωνα με την δερματολόγο Lindsey Zubritsky, θα πρέπει να το εφαρμόζεις απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και ειδικότερα στα σημεία εκείνα που εμφανίζουν μεγαλύτερη λιπαρότητα. Επίσης, συμβουλεύει να τηρείς μια απόσταση όταν ψεκάζεις το προϊόν ώστε αυτό να «πέφτει» ομαλά επάνω στο τριχωτό της κεφαλής.

Ακόμη, η δερματολόγος μιλώντας στο Byrdie, λέει πως ένα από τα πιο αγαπημένα της tips είναι η χρήση του dry shampoo τη νύχτα και όχι το πρωί. Ναι, σωστά διάβασες. Η Lindsey Zubritsky υποστηρίζει ότι εφαρμόζοντας το προϊόν πριν τον ύπνο, αυτό βοηθάει στη μεγαλύτερη απορρόφηση της λιπαρότητας από το τριχωτό, με αποτέλεσμα όταν ξυπνάς το πρωί, τα μαλλιά να δείχνουν φρεσκολουσμένα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares