Skip to main content

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!



Η καριέρα της Kate Hudson, που στις 19 Απριλίου γίνεται 44, της έχεις προσφέρει ρόλους σχεδόν σε κάθε είδος ταινίας, και ωστόσο ανεξάρτητα από την ταινία, είναι ασφαλές να πούμε ότι όλοι οι ρόλοι έχουν ένα πράγμα, από κοινού, το λαμπερό δέρμα της.

Τώρα φυσικά ξέρουμε ότι η γενετική είναι εν μέρει υπεύθυνη, η Hudson είναι η κόρη της Goldie Hawn FYI, αλλά αν όπως εμείς δεν μπορείτε παρά να αναρωτιέστε τι κάνει για να διατηρεί το δέρμα της τόσο λαμπερό, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει την πρωινή ρουτίνα της για τη σειρά Beauty Secrets της Vogue και υπάρχουν μερικά εντυπωσιακά takeaways.

Εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς της Kate Hudson.

Οι συμβουλές περιποίησης της Kate Hudson

1/ Μάσκα, μάσκα, μάσκα

Θα παραδεχτούμε ότι αυτή είναι μια συμβουλή που δεν έχουμε ακούσει ποτέ πριν, αλλά είναι πολύ λογικό αν δεν έχετε χρόνο.

«Μου αρέσει να κάνω μάσκες ματιών κάτω από μια γεμάτη μάσκα. Λατρεύω [μια μάσκα ματιών] πριν κάνω μακιγιάζ».

2/ Η προσέγγιση 360 είναι το κλειδί

«Όλοι πάντα με ρωτούν «περιποίηση δέρματος, περιποίηση δέρματος, τι κάνεις». Τρία πράγματα. Ύπνος, ενυδάτωση, συμπλήρωμα».

Η Hudson παίρνει το συμπλήρωμά της Inbloom Beauty Aura καθημερινά. «Για μένα, αυτό είναι το ονειρεμένο προϊόν».

3/ Διαλογισμός

Η Hudson παραδέχεται ότι είναι μεγάλη λάτρης του διαλογισμού και πιστεύει ότι ένας 10λεπτος διαλογισμός όταν κάνετε τη μάσκα σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασκήσετε το τελετουργικό.

«Ευχαριστώ τη μαμά μου για την αγάπη της για τον διαλογισμό και είναι πραγματικά υπέρμαχος αυτού και της ψυχικής υγείας ή της ψυχικής φυσικής κατάστασης, όπως μας αρέσει, γιατί τα κάνει όλα αυτά από τη δεκαετία του '70, αγάπη μου».

Τώρα αυτή είναι η πρώτη συμβουλή που μπορούμε να υποστηρίξουμε, όλοι οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι η χαλάρωση και η μείωση των επιπέδων άγχους μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των δύσκολων δερματικών παθήσεων.

4/ Φοράτε πάντα SPF

Ένας κανόνας που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να προωθούμε.

«Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα είναι το αντηλιακό. Χρησιμοποιώ σταγόνες Dr Barbara Sturm Sun».

5/ Ακούστε τους επαγγελματίες

Η Hudson ομολογεί ότι χρησιμοποίησε πολλές συμβουλές που έχει πάρει από τους επαγγελματίες μακιγιάζ, όπως η Monika Blunder και ο Gucci Westman.

Όσον αφορά το foundation, εξηγεί «Βάζω λίγο πιο θερμό από τον κανονικό τόνο του δέρματός μου και μετά περνάω τα γύρω από [εξωτερικά μάτια, φιόγκους έρωτες, γέφυρα της μύτης] με ένα πιο χλωμό προϊόν».

6/ Εργαστείτε με αυτό που έχετε

«Πρέπει να βρεις το σημείο στο πρόσωπό σου που θέλεις να τονίσεις. Όλη μου τη ζωή θα ήθελα να ήταν τα χείλη μου, αλλά δεν είναι αυτό που μου έδωσε ο θεός, οπότε πηγαίνω για τα μάτια. Επειδή έχω αμυγδαλωτά μάτια, τα βάζω όλα από κάτω καθώς βοηθά στην επιμήκυνση των ματιών. Τώρα θα βάλω λίγο από ένα από τα αγαπημένα μου highlighter».

7/ Ένα κομψό κόλπο για τα φρύδια για ομοιόμορφα τόξα

Η Hudson ομολογεί ότι δεν είναι καλή στο να κάνει φρύδια, αλλά διαφωνούμε αφού παρακολουθήσουμε πώς καταφέρνει να τα κάνει να φαίνονται ομοιόμορφα.

«Συνήθως το κρατάω ως εδώ, [χρησιμοποιεί το μολύβι φρυδιών κάθετα ανάμεσα στο φρύδι που ξεκινάει στο ύψος της μύτης της και μετά το σηκώνει μακριά από το πρόσωπο, αλλά κρατά την άκρη του μολυβιού στο μέτωπό της πριν βάλει μια κουκκίδα] οπότε τώρα ξέρω ότι από ποιο σημείο θα κάνω τα φρύδια μου».

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!