Skip to main content

DO IT YOURSELF

Ροδόνερο για το πρόσωπο – τα πολύτιμα οφέλη του

7 αντιγηραντικές μάσκες προσώπου για να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο



Όλοι οδηγούμε το ίδιο όχημα όταν πρόκειται να χειριστούμε τη γήρανση. Τα περισσότερα άτομα είναι ερωτευμένα με προϊόντα αντιγήρανσης και θα δοκιμάσουν οτιδήποτε, ακόμα κι αν είναι ακριβό. Ωστόσο, ορισμένα από τα αντιγηραντικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι αναποτελεσματικά. Αλλά ξέρατε ότι υπάρχει ένα υποτιμημένο προϊόν στο ντουλάπι του μπάνιου σας; Ναι, αναφερόμαστε στο ροδόνερο. Το ροδόνερο για το πρόσωπο έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως η αντιμετώπιση του πρηξίματος, των ρυτίδων και πολλά άλλα.

Και όλοι γνωρίζουμε ότι οι μάσκες προσώπου είναι το πάντρεμα όλων όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματος. Λαμβάνοντας υπόψη το ίδιο, εδώ θα μιλήσουμε για 7 μάσκες προσώπου.

Το πλεονέκτημα της χρήσης ροδόνερου για το πρόσωπο είναι ότι βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ροδόνερο για το πρόσωπο;

Το ροδόνερο για το πρόσωπο φαίνεται να είναι το πιο σημαντικό τονωτικό για το πρόσωπο, καθώς αποκαθιστά την ισορροπία του pH του δέρματος και του δίνει μια φρέσκια, γυαλισμένη υφή. Επιπλέον, το ροδόνερο για το πρόσωπο είναι απαραίτητο για όποιον έχει ξηρό δέρμα. Ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό ή αντίδραση.

Επιπλέον, οι ενισχυτικές και ενυδατικές ιδιότητες του ροδόνερου το καθιστούν ιδανικό και για την περιποίηση μαλλιών. Εάν το ενσωματώσετε στο πρόγραμμα περιποίησης των μαλλιών σας, μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε μέτρια προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής και επίσης να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μαλακτικό που ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών.

7 Κορυφαίες μάσκες προσώπου – Ροδόνερο για το πρόσωπο

Η μάσκα προσώπου είναι η πιο βολική λύση όταν πρόκειται για τη διατήρηση του καθεστώτος περιποίησης ομορφιάς. Δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια και το πιο σημαντικό μπορεί κανείς να φτιάξει τη δική της μάσκα προσώπου σε λίγο χρόνο χρησιμοποιώντας υλικά από το σπίτι. Αυτές οι μάσκες προσώπου κάνουν το δέρμα να φαίνεται νεότερο και υγιές.

Μάσκα προσώπου με ρεβιθάλευρο

Η πρώτη μάσκα προσώπου στη λίστα μας είναι η μάσκα προσώπου με ρεβιθάλευρο. Για να προετοιμάσετε αυτήν τη μάσκα προσώπου το μόνο που χρειάζεστε είναι 1 κουταλιά της σούπας ρεβιθάλευρο, ροδόνερο και λάδι αγριοτριανταφυλλιάς. Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Αφού αναμειχθεί, απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα σε πρόσωπο και λαιμό. Στη συνέχεια, αφήστε το μείγμα να στεγνώσει για 10-20 λεπτά. Μόλις στεγνώσει, απλά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το πλεονέκτημα της εφαρμογής αυτής της μάσκας προσώπου είναι ότι αποτρέπει το μαύρισμα του δέρματος.

Μάσκα προσώπου με μέλι

Στη συνέχεια, έχουμε μια μάσκα προσώπου με μέλι. Για την προετοιμασία αυτής, το μόνο που χρειάζεστε είναι μέλι και ροδόνερο. Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε μέλι και ροδόνερο για να φτιάξετε μια ομοιόμορφη πάστα. Αφού φτιάξετε μια πάστα, απλώστε το μείγμα στο λαιμό και το πρόσωπό σας. Κρατήστε το για περίπου 30 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό. Αυτή η μάσκα προσώπου είναι καλή αν θέλετε λαμπερό δέρμα.

Μάσκα προσώπου με Aloe Vera

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η μάσκα απαιτεί αλόη βέρα και ροδόνερο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε την αλόη βέρα και το ροδόνερο σε ένα μπολ για να φτιάξετε μια παχιά και ομοιόμορφη πάστα που απλώνεται εύκολα.

Αφού φτιάξετε την πάστα, απλώστε την στο λαιμό και στο πρόσωπο για 20 λεπτά. Μόλις στεγνώσει, ξεπλύνετε με νερό. Αυτή η μάσκα προσώπου είναι καλή για όσους έχουν ξηρό δέρμα. Βοηθά στο κλείδωμα του ενυδατικού περιεχομένου στο δέρμα.

Μάσκα προσώπου από σανταλόξυλο

Οι μάσκες προσώπου από σανταλόξυλο είναι οι καλύτερες για όλα τα είδη δέρματος. Για να προετοιμάσετε αυτή τη μάσκα, πρέπει να προσθέσετε σκόνη σανταλόξυλου με ροδόνερο για να κάνετε μια λεία πάστα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε την πάστα στο λαιμό και στο πρόσωπο. Αφήστε αυτό το μείγμα για 20 λεπτά και στη συνέχεια μπορείτε να το πλύνετε με νερό. Η μάσκα είναι καλή αν θέλετε να φωτίσετε το δέρμα σας.

Μάσκα προσώπου με γιαούρτι

Για να την φτιάξετε, χρειάζεστε γιαούρτι και ροδόνερο. Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ και απλώστε την μάσκα στο πρόσωπο για 20 λεπτά. Αφήστε την να στεγνώσει και μετά από 20 λεπτά απλά ξεπλύνετε. Αυτή η μάσκα είναι απαραίτητη αν θέλετε καθαρό δέρμα.

Μάσκα προσώπου ντομάτας

Η ντομάτα και το ροδόνερο συνεργάζονται για να μειώσουν την υπερβολική λιπαρότητα από το δέρμα και να βοηθήσουν στη σύσφιξη του δέρματος. Για να προετοιμάσετε αυτή τη μάσκα, προσθέστε το χυμό ντομάτας και το ροδόνερο σε ένα μπολ. Μόλις το μείγμα γίνει ομοιογενές, απλώστε το σε πρόσωπο και λαιμό και αφήστε το για 20 λεπτά. Πλύνετε το πρόσωπο μετά από 20 λεπτά.

Μάσκα προσώπου με καφέ

Τέλος, έχουμε μια μάσκα προσώπου με καφέ. Για να την ετοιμάσετε, χρειάζεστε μια κουταλιά της σούπας αλεσμένο καφέ και στη συνέχεια προσθέστε ροδόνερο για να φτιάξετε μια ομοιογενή πάστα. Μόλις η πάστα γίνει λεία, απλώστε την στο πρόσωπο και τη μάσκα σας και αφήστε την να στεγνώσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια απλά ξεπλύνετε την. Αυτή η μάσκα προσώπου είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Αυτό είναι όλο! Εδώ έχουμε αναφέρει τα πάντα για το ροδόνερο για το πρόσωπο. Όλοι ανησυχούν για την ηλικία και οι άνθρωποι δοκιμάζουν κάθε προϊόν που τους υπόσχεται να φαίνονται νεότεροι. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος είναι μια σκληρή ή χρονοβόρα δραστηριότητα, αλλά δεν είναι. Κάποιος μπορεί να φτιάξει DIY μάσκες προσώπου στο σπίτι. Τι σε εμποδίζει λοιπόν τώρα; Δοκίμασέ το!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της