Skip to main content

BLOGS

«Οι άνθρωποι που ζουν την αγάπη στα άκρα την βιώνουν με την καρδιά τους και όχι με το μυαλό» Sienna Miller

Στα 42 της απολαμβάνει όλα όσα έχει καταφέρει και συνεχίζει να μας γοητεύει



Εντυπωσιακή, ταλαντούχα, γοητευτική, λίγο μετά τα 40 της χρόνια, διανύει μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο. Η Σιένα Μίλερ (Sienna Rose Diana Miller) γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1981 και είναι διάσημη Βρετανοαμερικανή ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την καριέρα της σε βρετανικές ταινίες, σε υποστηρικτικούς ρόλους στο αστυνομικό θρίλερ Layer Cake (2004), και στη συνέχεια στο Alfie (2004). Το 2006 η κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Έντι Σεντγουίκζ στο Factory Girl, και ξεχώρισε για τη συμμετοχή της στο Stardust (2007). Το 2008 ήταν υποψήφια για το βραβείο BAFTA Ανερχόμενης ηθοποιού.

Η Μίλερ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στα τέλη της δεκαετίας του 2000 για το ρόλο της στο GI Joe: Η άνοδος της Cobra (2009) και έλαβε έπαινο για το ρόλο της ως Τίπι Χέντρεν στην τηλεοπτική ταινία The Girl (2012), για την οποία ήταν υποψήφια για Βραβείο BAFTA καλύτερη ηθοποιού σε τηλεοπτική ταινία και πήρε Βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης ηθοποιού. Το 2014 πρωταγωνίστησε σε δύο βιογραφικές δραματικές ταινίες, το Foxcatcher (2014), που απεικόνισε την Νάνσι Σουλτζ και τον Αμερικανό Σκοπευτή (2014), ως Τάγια Κάιλ. Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στις δραματικές ταινίες High-Rise και Mississippi Grind, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς. Το 2016 ο Μίλερ υποδύθηκε τη Νίνα Φάουσετ, σύζυγο του βρετανικού εξερευνητή Πέρσι Φάουσετ, στη δραματική περιπέτεια Η χαμένη πόλη του Z. Το 2019, έπαιξε την ντετέκτιβ στην ταινία θρίλερ  21 Γέφυρες.

Σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της ήταν οι σχέσεις της με τον Τζουντ Λο (2009-2011) και Tom Sturridge (2011-2015), με τον οποίον απέκτησε την 8χρονη κόρη της Marlowe.

Χαρακτηριστική είναι επίσης η σχέση της με τη μόδα, τόσο για το άψογο και ξεχωριστό στιλ των εμφανίσεών της όσο και για τη συμμετοχή της σε ιδιαίτερες διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλους οίκους.

Το τέλος του 2021 την βρίσκει να έχει μετακομίσει ήδη εδώ κι έναν χρόνο με την κόρη της στο Λονδίνο από την Αμερική για χάρη των νέων επαγγελματικών της συνεργασιών.

 

 

Σήμερα τιμώντας τα γενέθλιά της θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές της ατάκες:

 

«Καθώς μεγαλώνω, καταφέρνω όλο και πιο άνετα να είμαι μόνη».

 

«Έχω ζητήσει συγγνώμη από άτομα που έπρεπε, αλλά δεν μπορώ να ζητήσω συγνώμη από άτομα, για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν».

 

 

«Ζω το όνειρό μου, και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις. Σε κάποιο σημείο πρέπει να αγνοήσεις όλα τα υπόλοιπα».

 

«Μου αρέσουν πολύ τα στρας. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την drag queen μέσα μου».

https://www.instagram.com/p/CJUKVkSjTV8/

«Μου αρέσει να μπαίνω πραγματικά σε μια εμπειρία. Προκειμένου να αποκτήσω μια κάποια κατανόηση για τον εαυτό μου και το άλλο άτομο. Για να καταλάβω πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι που αγαπιόντουσαν να φτάσουν στο σημείο γίνουν ξένοι;»

 

 

«Δεν αισθάνομαι πολύτιμη μόνο για αυτά που φοράω ή για το με ποιον ήμουν. Δεν νιώθω καθορισμένη από αυτές τις εμπειρίες. Σίγουρα το έκανα όταν ήμουν 21 ή 22 ετών. Ίσως είναι διαφορετικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν νομίζω ότι στην Αμερική ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση πια».

 

«Είμαι πολύ τυχερή, έχω μια πολύ στενή ομάδα φίλων και μια πολύ υποστηρικτική οικογένεια, και μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει πουλήσει ποτέ μια ιστορία για μένα».

«Πιστεύω ότι μερικές φορές οι άνθρωποι γίνονται ηθικά ανώτεροι χωρίς να έχουν βιώσει τις αντίστοιχες καταστάσεις».

 

«Οι γονείς μας ήταν αρκετά φιλελεύθεροι μαζί μας, πάντα μας ενθάρρυναν να είμαστε ο εαυτός μας και να είμαστε δημιουργικοί».

 

«Οι άνθρωποι που ζουν την αγάπη στα άκρα την βιώνουν με την καρδιά τους και όχι με το μυαλό τους».

 

«Βρίσκω όλη αυτή την ελαφρώς καταστροφική αλλά τρελή αγάπη δελεαστική».

 

 

«Είμαι πραγματικά ένα άτομο σχέσης - σε αντίθεση με την αντίληψη του κοινού. Είμαι είτε σε μία σχέση είτε δεν είμαι».

 

«Όταν σπάσει η καρδιά σας για πρώτη φορά, κερδίζετε σε βάθος».

 

«Το βρίσκω πολύ δύσκολο να μην είμαι ο εαυτός μου και ίσως αυτό προσελκύει την προσοχή, αλλά θα ένιωθα άθλια αν δεν ήμουν».

 

«Έχω γνωρίσει μερικούς “Καζανόβες” που μου άρεσαν και μερικούς που δεν μου άρεσαν - και ελπίζω να γνωρίσω μερικούς ακόμη». 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department