Skip to main content

BLOGS

Δες το τρέιλερ του Bones and All, με έναν αγνώριστο Timothée Chalamet

Το βραβευμένο ήδη κι πολυαναμενόμενο Bones and All κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ



Το Bones and All είναι μια ρομαντική ταινία τρόμου ενηλικίωσης του 2022 σε σκηνοθεσία Luca Guadagnino με σενάριο του David Kajganich, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2015 της Camille DeAngelis. Ο Timothée Chalamet και η Taylor Russell ηγούνται ενός καστ που περιλαμβάνει τους Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon Green και Jessica Harper.

Το Bones and All έκανε πρεμιέρα στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου κέρδισε το Silver Lion καλύτερης σκηνοθεσίας, στις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου 2022 στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Metro-Goldwyn-Mayer (μέσω United Artists Releasing) και αλλού από την Warner Bros. Pictures, με εξαίρεση την Ιταλία, όπου θα διανεμηθεί από την Vision Distribution. Η ταινία απέσπασε την αναγνώριση των κριτικών για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, τη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία και τη συγχώνευση των ειδών μέσα στην ταινία.

Η ταινία ακολουθεί τους κανιβαλιστές εραστές, τη Μάρεν (Τέιλορ Ράσελ) και τον Λι (Τιμοθέ Σαλαμέτ), καθώς ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι στην Αμερική της εποχής του Ρίγκαν.

Στις 8 Απριλίου 2019, ανακοινώθηκε ότι ο David Kajganich θα διασκευάσει το μυθιστόρημα Bones & All του 2015 της Camille DeAngelis για την οθόνη και ότι την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Antonio Campos. Στις 28 Ιανουαρίου 2021, ανακοινώθηκε ότι ο Timothée Chalamet και η Taylor Russell θα πρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος Bones & All της Camille DeAngelis, που θα σκηνοθετηθεί τώρα από τον Luca Guadagnino. Ο Chalamet είναι επίσης παραγωγός στην ταινία. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάιο, όταν οι Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, André Holland, Jessica Harper, Chloë Sevigny, Francesca Scorsese και David Gordon Green είχαν ενταχθεί στο καστ.

bones-and-all-venice

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Σινσινάτι του Οχάιο, γεγονός που το καθιστά το πρώτο σετ ταινιών του Guadagnino που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η παραγωγή επηρεάστηκε από διαρρήξεις που συνέβησαν για ορισμένα από τα αυτοκίνητα του συνεργείου, με αποτέλεσμα να υποβληθεί αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σινσινάτι στα τέλη Ιουνίου για παροχή 50.000 $ για αυξημένη ασφάλεια. Ενώ υπήρξε κάποια κριτική σχετικά με την προτεινόμενη χρήση των κεφαλαίων των φορολογουμένων για μια ιδιωτική επιχείρηση, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τελικά ένα μέτρο για τη χορήγηση των κεφαλαίων. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο του 2021.

bones-and-all-poster

Ο Guadagnino είπε ότι το Bones and All είναι «μια πολύ ρομαντική ιστορία, για την αδυναμία της αγάπης και την ανάγκη της. Ακόμη και σε ακραίες συνθήκες». Είπε επίσης ότι ο Chalamet και η Russell έχουν «μια αστραφτερή δύναμη» που είναι ικανή να «απεικονίσει καθολικά συναισθήματα». Η μουσική της ταινίας συντέθηκε από τους Trent Reznor και Atticus Ross.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.