Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 ενδυματολογικές φόρμουλες για κάθε εορταστικό πάρτυ

Προγραμμάτισε από τώρα την εορταστική σου γκαρνταρόμπα για πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Προγραμμάτισε από τώρα την εορταστική σου γκαρνταρόμπα για πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις!

Σίγουρα αγαπάμε τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά ίσως να μην αγαπάμε τόσο τα διαφορετικά πάρτυ και events στα οποία πρέπει να παρευρεθούμε. Και αυτό κυρίως γιατί σε κάθε ένα από αυτά, πρέπει να βρούμε και ένα διαφορετικό σύνολο να φορέσουμε.

Γι΄αυτό λοιπόν και εγώ σου προτείνω να προετοιμαστείς από τώρα. Μπορείς να προγραμματίσεις τις εμφανίσεις σου για την κάθε περίσταση. Τα πράγματα είναι εύκολα στο υπόσχομαι και αυτό γιατί μπορείς με ένα βασικό ρούχο από την ντουλάπα σου, να το φορέσεις με 3 διαφορετικούς τρόπους, για 3 διαφορετικές περιστάσεις.

Όλες οι γυναίκες έχουμε στην ντουλάπα μας ένα «καλό», μαύρο, υφασμάτινο παντελόνι. Αρκεί αυτό το ρούχο για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε τρία διαφορετικού τύπου, πάρτυ: 1) Το χριστουγεννιάτικο πάρτυ του γραφείου, 2) την έξοδο με τις κολλητές σου φίλες και 3) το δείπνο με τους συγγενείς.

Παρακάτω λοιπόν σου προτείνω πώς να το συνδυάσεις για τις τρεις αυτές διαφορετικές περιστάσεις, τρία σύνολα που θα σε… ξελασπώσουν τις ημέρες εκείνες και που μπορείς να προγραμματίσεις από τώρα, χωρίς να ψάχνεις τελευταία στιγμή τι να φορέσεις!

Πάρτυ γραφείου

Θέλεις να δείχνεις ότι είσαι σε γιορτινή διάθεση, χωρίς παρόλα αυτά να ξεχνάς ότι είναι το αφεντικό απέναντί σου, μετρώντας πόσα ποτήρια κρασί έχεις πιεί! Γι’ αυτό φόρεσε αυτό το παντελόνι με ένα δαντελένια πουκαμίσα / μπλούζα που «φωνάζει» κομψότητα με ένα twist. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι flat μυτερά παπούτσια και είσαι έτοιμη!

3holiday-formulas-for-every-time-of-party-01.jpg

Έξοδος με φίλες

 

Είναι γιορτές και θέλεις να διασκεδάσεις με τις κολλητές, οπότε και το σύνολό σου πρέπει να είναι fun –εντάξει και λίγο σέξι! Συνδύασε το μαύρο παντελόνι με ένα cami τοπ από βελούδο σε ένα ευχάριστο χρώμα (ροζ-μπορντό-ασημί) και φυσικά μην ξεχάσεις να αναδείξεις το σύνολο με τα κατάλληλα αξεσουάρ! Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι πέδιλα και θα είσαι και άνετη με το σύνολό σου αλλά και stylish!

3holiday-formulas-for-every-time-of-party-02.jpg

 

Οικογενειακό δείπνο

Θέλεις να έχεις μια χαλαρή διάθεση όταν βρίσκεται με τους συγγενείς, υπολογίζοντας πάντα και την άνεσή σου (γιατί θα φας και κάτι παραπάνω σε αυτό το δείπνο, ας είμαστε ειλικρινείς!). Παρόλα αυτά, είναι γιορτές και δεν θέλεις να είσαι με την φόρμα, οπότε αν φορέσεις αυτό το παντελόνι με ένα λευκό ή μαύρο t-shirt, μια εντυπωσιακή πλεκτή ζακέτα και ένα ζευγάρι ankle boots θα τα έχεις όλα! Άνεση, γιορτινή διάθεση αλλά και στιλ!

3holiday-formulas-for-every-time-of-party-03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department