Skip to main content

DO IT YOURSELF

In a blink of an eye!

Από τη δουλειά για ποτό: 5 steps


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Από τη δουλειά για ποτό: 5 steps

Στη σημερινή πραγματικότητα, που οι γυναίκες είναι πιο πολυάσχολες και πολυπράγμονες από ποτέ, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την πρακτικότητα στη ζωή τους, ή οποία όμως συνδυάζεται με τη θηλυκότητα και την άψογη εμφάνιση. Όλες αναζητούμε τρόπους ντυσίματος οι οποίοι θα μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλη μέρα. Με δυο λόγια... θέλεις να πηγαίνεις για ένα ποτό κατευθείαν μετά τη δουλειά σου βρε αδερφέ! Ε... Χρειάζεσαι λοιπόν πολύτιμες συμβουλές για να μετατρέψεις ένα πρωινό look σε βραδινό!

Στις έχω!

#1. Ένα ψηλόμεσο καρό παντελόνι και ένα μαύρο top αλλάζουν αμέσως χαρακτήρα αν τους προσθέσεις παπούτσια, τσάντα και κάποιο πανωφόρι.

#2. Φόρεσε το αγαπημένο σου slip φόρεμα με ένα πουλοβεράκι και από πάνω και sneakers στη δουλειά ή με γόβες και ένα μικρό τσαντάκι στην έξοδο.

#3. Συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν σορτς με ένα πουκάμισο και sneakers τις πρωινές ώρες και άλλαξε τα παπούτσια και την τσάντα για να κάνεις το look σου πιο βραδινό.

#4. Aν θέλεις να σετάρεις ένα look από το πρωί μέχρι το βράδυ δε χρειάζεται να αλλάξεις πολλά. Φόρεσε ένα κοστούμι, ένα μαύρο cropped παντελόνι τύπου ανδρικό συνδυασμένο με oversized cropped σακάκι.

#5. Συνδύασε τις cowboy μπότες που είναι τάση, ένα λευκό πουκάμισο και το βράδυ πρόσθεσε σκουλαρίκια και ένα κόκκινο κραγιόν.
 

streetstyle.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.