Skip to main content

DO IT YOURSELF

2 στιλιστικά λάθη που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη

Το είχες σκεφτεί ποτέ;



Το είχες σκεφτεί ποτέ;

Συχνά ίσως διαβάζεις ότι θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τις τεχνικές που ακολουθείς στο μακιγιάζ, καθώς υπάρχει περίπτωση το αποτέλεσμα που πετυχαίνεις να μην είναι τόσο κολακευτικό όσο νομίζεις ή θα ήθελες, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Υπάρχουν δηλαδή λάθη στο μακιγιάζ τα οποία σύμφωνα με τους makeup experts κάνουν το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο, τονίζουν αντί να διορθώνουν ή να κρύβουν τα σημάδια γήρανσης ή προσθέτουν χρόνια.

Κάτι αντίστοιχο μπορεί βέβαια να συμβεί και με τις ενδυματολογικές σου επιλογές. Όσο κι αν εσύ έχεις στο μυαλό σου ότι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου σε κολακεύει, στην πραγματικότητα αυτό ενδέχεται να σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη και να κόβει πόντους από την εμφάνισή σου.

Προτού σε πιάσει πανικός και αρχίσεις να βλέπεις με τη σειρά τις φωτογραφίες που έχεις δημοσιεύσει στο Instagram feed σου για να εντοπίσεις τα λάθη σου, εμείς σημειώνουμε παρακάτω δύο στιλιστικά πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις.

Midi – maxi φούστες

Δίνουν χαρακτήρα στο look σου, αρκεί να έχεις επιλέξει τα κατάλληλα υφάσματα, το σχέδιο αλλά και το μήκος. Διαφορετικά, μια mid ή maxi φούστα, όσο τάση κι αν είναι, μπορεί να σου προσθέσει άδικα χρόνια.

Χοντροκομμένα τακούνια

Αν και έχουν επιστρέψει στη μόδα, αυτά τα τακούνια προσδίδουν μια περιττή αίσθηση βάρους στο κάτω μέρος του σώματος, ενώ κάνουν το στιλ σου να δείχνει πιο «μεγαλίστικο». Προτίμησε τα διακριτικά kitten τακούνια για θηλυκές και κομψές εμφανίσεις

 

cover photo credits Instagram @laurajuliesh

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ