Το μυστικό για να μην δείχνει ποτέ κιτς ένα σύνολο με παγιέτες

Κάνε το όπως οι fashionistas

Allyou Team

Κάνε το όπως οι fashionistas

Οι παγιέτες δεν είναι μια τάση που αφορά μόνο τις εορταστικές περιόδους. Ρούχα με στοιχεία λάμψης όπως οι παγιέτες ή τα στρας μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο, σε ένα party, μια δεξίωση, ακόμα και σε μια έξοδο για ένα χαλαρό καφέ ή ένα δείπνο με φίλους. Το σημαντικό είναι όμως, κάθε φορά που φοράς ένα τέτοιο item να φροντίζεις ώστε το σύνολό σου να μην δείχνει καθόλου κιτς ή υπερβολικό, αλλά κομψό και θηλυκό, σαν να είναι βγαλμένο από πασαρέλα.

Το μυστικό για ένα επιτυχημένο look με παγιέτες κρύβεται στον τρόπο που θα συνδυάσεις το συγκεκριμένο item με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Οι fashionistas γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι για να υπάρχει αρμονία στην εμφάνιση και αυτή να δείχνει πολυτελής και σικ, θα πρέπει το item με τις παγιέτες να συνδυαστεί με απλά, basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας.

 

Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις μια φούστα με παγιέτες. Προτίμησε τότε το top να είναι πολύ απλό και μονόχρωμο. Αν από την άλλη φορέσεις ένα set από παγιέτες μπορείς να επιλέξεις ένα απλό top από μέσα και παπούτσια που δεν είναι κραυγαλέα.

 

 

Όταν θέλεις να δώσεις λίγο glam σε μια εμφάνιση με jeans, φόρεσε ένα πουκάμισο ή ένα blazer με παγιέτες, κράτησε ένα μικρό τσαντάκι και φόρεσε party shoes που θα αναβαθμίσουν το outfit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @vassia_kostara 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares