Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να καθαρίσεις τις σουέντ μπότες σου

Τέλειο τρικ



Τέλειο τρικ

Το σουέντ είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα υλικά που επιλέγουμε όταν μιλάμε για παπούτσια και μάλιστα για μπότες. Είναι κομψό και ταυτόχρονα δίνει μια vintage γοητεία στα looks. Ωστόσο, είναι πολύ ευαίσθητο και μπορεί να λερωθεί πάρα πολύ εύκολα. Ποιος είναι λοιπόν ο πιο πρακτικός και οικονομικός τρόπος να το καθαρίσεις και να επαναφέρεις τη ζωντάνια του;

Σύμφωνα με τους experts, το νερό micellar, ναι το γνωστό νεράκι του ντεμακιγιάζ, μπορεί να επαναφέρει στη ζωή το σουέντ υλικό, αφαιρώντας κάθε λεκέ και κάνοντας το να δείχνει σαν καινούριο.

Το τρικ αυτό είναι αποτελεσματικό επειδή το νερό micellar περιέχει συστατικά ενυδάτωσης, όπως η γλυκερίνη. Τα μόρια αυτών των ουσιών σχηματίζουν τα μικύλλια είναι σαν να απορροφούν κάθε βρωμιά από το σουέντ.

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις; Βάλε λίγο νερό micellar σε ένα βαμβάκι και τρίψε απαλά τα σουέντ μποτάκια ή τις σουέντ μπότες σου και θα ενθουσιαστείς!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.