Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να συνδυάσεις το blazer για να δείχνεις πάντοτε κομψή

Το πιο πρακτικό κομμάτι της άνοιξης



Το πιο πρακτικό κομμάτι της άνοιξης

Ο καιρός έχει φτιάξει. Ο ήλιος μας δείχνει τη λάμψη και τη ζεστασιά του σιγά – σιγά και το blazer είναι το κομμάτι που χρειάζεσαι τόσο για τις πρωινές σου εμφανίσεις, όσο και για τις υπόλοιπες ώρες μέχρι νωρίς το βράδυ. Είναι ένα κομμάτι «κλειδί» που προσθέτει πόντους κομψότητας σε κάθε look, αναβαθμίζοντας μέχρι και το πιο casual σύνολο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το φορούν όλες οι influencers αλλά και οι fashion lovers!

Το blazer έχει διαχρονική αξία, «κυκλοφορεί» σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στην αγορά αλλά και σε διάφορες γραμμές, με αποτέλεσμα να μπορείς να καλύψεις κάθε σου στιλιστική ανάγκη αλλά και προτίμηση. Πώς μπορείς όμως να συνδυάσεις σωστά το blazer με άλλα ρούχα για να κάνεις κάθε σου σύνολο να δείχνει ενημερωμένο και σικ;

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές:

Με πουκάμισο

Ο πιο απλός αλλά και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις το απόλυτο office look στις μέρες μας είναι να συνδυάσεις το πουκάμισο σου με ένα blazer αντί για το κλασικό σακάκι με την συνήθως αυστηρή γραμμή.

Με biker leggings

Αυτό είναι το πιο stylish σύνολο και θυμίζει street style looks βγαλμένα από τα Instagram accounts διάσημων influencers ανά τον κόσμο, που λατρεύουν τη μόδα και είναι πάντοτε πολύ καλά διαβασμένες. Προτίμησε το για μια χαλαρή βόλτα με τις φίλες σου, για το σινεμά, για ένα early drink και ολοκλήρωσε το σύνολο με τα αγαπημένα σου sneakers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @matildadjerf

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.