2 αποτελεσματικοί τρόποι για να καθαρίσεις τα λευκά σου Converse

Κράτησε τα αγαπημένα σου παπούτσια μακριά από τη βρωμιά

Allyou Team

Κράτησε τα αγαπημένα σου παπούτσια μακριά από τη βρωμιά

Διαχρονικά, τα Converse αποτελούν αγαπημένα παπούτσια. Είναι άνετα, πρακτικά και ταιριάζουν με πάρα πολλά looks, δίνοντας την απόλυτη ευκολία κίνησης σε κάθε σου βήμα. Η εκδοχή με τη μεγαλύτερη απήχηση είναι ίσως τα λευκά, τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις με άπειρους τρόπους, συμπληρώνοντας τα looks σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όπως είναι όμως γνωστό, τα λευκά παπούτσια είναι δύσκολο να τα διατηρήσεις αψεγάδιαστα μιας και λερώνονται με το παραμικρό. Λίγο η σκόνη από το περιβάλλον, λίγο κάποιος λεκές από καφέ ή κάποια τροφή, όλο και θα μαυρίσουν ή θα κιτρινίσουν. Για να τους δώσεις ξανά «ζωή» και να τα κάνεις να μοιάζουν σαν καινούρια, μπορείς να ακολουθήσεις δύο αποτελεσματικές λύσεις που είναι δοκιμασμένες και δημοφιλείς.

Με μαγειρική σόδα και ξύδι

Για τη συγκεκριμένη λύση καθαρισμού, θα χρειαστείς μαγειρική σόδα, ξύδι, μια καθαρή βούρτσα για παπούτσια, ένα γυάλινο μπολ, ζεστό νερό και μια παλιά αλλά καθαρή οδοντόβουρτσα.

Ρίξε στο μπολ μια κουταλιά μαγειρική σόδα και δύο κουταλιές ξύδι. Πρόσθεσε ζεστό νερό, όση ποσότητα χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια πάστα. Με την οδοντόβουρτσα, τρίψε την πάστα σε όλη την επιφάνεια των παπουτσιών για λίγα λεπτά. Βάλε τα παπούτσια στο πλυντήριο ή ξέπλυνε τα με άφθονο νερό. Άπλωσε τα και άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά. Θα είναι σαν καινούρια!

Με οδοντόκρεμα

Για αυτή τη λύση καθαρισμού θα χρειαστείς δύο μόνο υλικά: μια οδοντόκρεμα και μια παλιά αλλά καθαρή οδοντόβουρτσα. Βάλε λίγη ποσότητα από την οδοντόκρεμα μόνο επάνω στο σημείο ή στα σημεία που είναι λεκιασμένα. Φυσικά, η οδοντόκρεμα θα πρέπει να είναι λευκή και να μην έχει τη μορφή gel. Άφησε τη να δράσει 15 λεπτά και έπειτα ξέβγαλε πολύ καλά με άφθονο νερό ή βάλε τα παπούτσια στο πλυντήριο. Άπλωσε τα και άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares