Παντελόνι καμπάνα: συνδυασμοί και πώς θα το φορέσεις

4 πολύτιμα tips για να φορέσεις σωστά τα παντελόνια «καμπάνα». Για να μην σε συλλάβει το… Fashion Police!

Κέλλυ Νόβακ

4 πολύτιμα tips για να φορέσεις σωστά τα παντελόνια «καμπάνα». Για να μην σε συλλάβει το… Fashion Police!

Το ξέρεις πλέον απ’ έξω και ανακατωτά ότι τα 70s είναι η πιο hot τάση της φετινής σεζόν. Ένα ρούχο (από τα πολλά) που προκύπτει από αυτή την τάση, είναι το παντελόνι με το πολύ μεγάλο άνοιγμα στο τέλος, γνωστό και ως «καμπάνα».

Πώς θα φορέσεις σωστά το παντελόνι καμπάνα

Μπορεί να σου φαίνεται εύκολο, αλλά είναι πιθανό να μην το φοράς σωστά. Λόγω του μήκους του και του ιδιαίτερου κοψίματος του, είναι πολύ εύκολο να φορέθει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κολακεύει καθόλου το σώμα σου. Γι' αυτό όμως είμαι εγώ εδώ! Εάν προσέξεις αυτά τα απλά 4 tips/τρικ που θα σου πω, θα μπορείς να το φοράς και να είσαι χωρίς καμία αμφιβολία fashionable αλλά και να ταιριάζει τέλεια πάνω σου!

Tips και συνδυασμοί για το παντελόνι καμπάνα

Tip #1: Πάρε το σωστό νούμερο.

Αυτός ο κανόνας/tip ισχύει για όλα τα ρούχα σου και ίσως λίγο παραπάνω με αυτό. Έστω και ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο μπορεί να τονίσει αρνητικά την περιφέρεια.

Tip #2: Φόρεσέ το με τακούνια.

Εάν δεν έχεις διαστάσεις μοντέλου, μην σκας! Γι’ αυτό υπάρχουν τα πολυαγαπημένα σου τακούνια. Λόγω του μήκους του παντελονιού, συνήθως τα παπούτσια σου δεν φαίνονται, «μακραίνοντας» έτσι το πόδι.

Tip #3: Προτίμησε μια ψηλόμεση γραμμή.

Με τα ψηλόμεσα παντελόνια και πιο συγκεκριμένα με την παντελόνα αυτή, τονίζεις περισσότερο την μέση με αποτέλεσμα να μακραίνει ο κορμός σου και να φαίνεσαι πιο ψηλόλυγνη. Για να δώσεις ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα, πρόσθεσε μια λεπτή ζώνη στην μέση.

Tip #4: Σιγουρέψου για το μήκος του παντελονιού.

Κανείς δεν θέλει να σε βλέπει να παραπατάς σε κάθε σου βήμα, κάτι που είναι πιθανό με αυτό το παντελόνι. Φρόντισε λοιπόν το μήκος του και το στρίφωμά του να φτάνει στο επιθυμητό ύψος, τσεκάροντάς το φορώντας τακούνια. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares