Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς να ντύνεσαι sexy και ταυτόχρονα κομψά

Τα tips που πρέπει να γνωρίζεις



Ποιός είπε πως για να είναι μια γυναίκα sexy θα πρέπει να φορά αποκαλυπτικά ρούχα;
H ''sexy chic'' τάση είναι διαχρονική και σου αποκαλύπτει πως το σωστό sexyness έχει πρωτίστως κομψότητα. Άλλωστε για μια δυναμική, σύγχρονη γυναίκα αυτό που προέχει είναι πάντα η κομψότητα.

Αν θεωρείς πως είναι δύσκολο να είσαι sexy και ταυτόχρονα chic, τα παρακάτω outfits και tips θα σου αποδείξουν πως γίνεται. Τι πιο δυναμικό άλλωστε απο μια chic εμφάνιση που ξέρει να τραβά επάνω της τα ανδρικά βλέμματα και όχι μόνο.

Υπάρχουν αρχικά κάποια κομμάτια ρούχων που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τον σκοπό αυτό, ακόμη πιο εύκολα. 

 

Aς ξεκινήσουμε από τα εύκολα.
Tα δερμάτινα κομμάτια είναι αυτά που θα σου προσδώσουν αυτόματα sexy look, όσο συντηρητικά και αν είναι. Πόσο μάλλον μια total βραδινή leather εμφάνιση θα εντυπωσιάσει και είναι επίσης από τις πιο έντονες τάσεις αυτήν την στιγμή. Απαραίτητα βέβαια είναι τα λαμπερά αξεσουάρ!
   

Midi φούστες. 
Παρ' ότι είναι μέχρι το γόνατο δίνουν σίγουρα sexy vibes στην εμφάνιση σου, είτε πρόκειται για βραδινή είτε για ένα πρωινό office look. Αν πρόκειται για πρωινό office look τότε καλύτερα να αποφύγεις την δερμάτινη midi φούστα, αν όμως επιθυμείς να την φορέσεις βράδυ, συνδύασε την με μια see through μπλούζα, γόβες και απογείωσε την εμφάνιση σου.  
 
Τα κοστούμια είναι από τα  κομμάτια που χωρίς να αποκαλύπτουν σχεδόν καθόλου δέρμα, είναι πολύ αυστηρά, chic και ταυτόχρονα sexy. Προτίμησε τα άφοβα στο γραφείο, στην βόλτα και φυσικά σε βραδινές εμφανίσεις. Δώσε έμφαση με ένα εντυπωσιακό παπούτσι και αξεσουάρ και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις. Αποτελούν άλλωστε και τεράστια τάση στο street style.
Extra tip: Μπορείς να προσθέσεις και ζώνη πάνω από το σακάκι σου, για ακόμη πιο καλλίγραμμη σιλουέτα.  
 Δαντέλα. Πόσο μάλλον λευκή, δίνει έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό και αισθησιασμό. 
Αν όμως προτιμάς τα κλασσικά, η μαύρη δαντέλα μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση σου! Μπορείς να την προτιμήσεις είτε σε φόρεμα, μπλούζα, πουκάμισο.
   
Αnimal prints. Τα animal prints δίνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση η οποία ομολογουμένως αρέσει πολύ και σε γυναίκες αλλά και άντρες. Ένταξέ τα στην εμφάνιση σου, απλώς με λίγη προσοχή στους συνδυασμούς. Κράτησε το υπόλοιπο outfit σε ήπιους τόνους και μοτίβα, έτσι ώστε να είναι πιο ομοιόμορφη.
   
Οff shoulder tops! 
Οι μπλούζες που αποκαλύπτουν τους ώμους σου, φέρνουν Παριζιάνικο  αέρα στο look και προσθέτουν effortless διάθεση. Και εδώ, μπορείς να τις φορέσεις είτε πρωί με jeans είτε βράδυ, σε μαύρη απόχρωση για παράδειγμα, με ένα leather παντελόνι και blazer!   
Ψηλές μπότες.
Οι ψηλές μπότες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την συγκερκιμένη λίστα, πόσο μάλλον όταν είναι συνδυασμένες με φούστα. Δίνουν ισορροπία και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση!
 Νομίζω πως τα παραπάνω tips και ιδέες σίγουρα θα σε βοηθήσουν για μια επιτυχημένη sexy chic εμφάνιση. Επομένως την επόμενη φορά που θα θέλεις να εντυπωσιάσεις, ξανασκέψου τα κομμάτια και τους συνδυασμούς που έχεις στην διάθεση σου. Φυσικά φρόντισε ότι και αν φορέσεις, να σου δίνει αυτοπεποίθηση, να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό και πως σε αντιπροσωπεύει.  
πηγή φωτογραφιών: pinterest      

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.