Skip to main content

FASHION TRENDS

Ankle Boots: Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί τους

Πως να αναβαθμίσεις το ''basic'' ζευγάρι παπουτσιών του Φθινοπώρου



Θεωρείται και ως ένα ‘’βαρετό’’ παπούτσι μιας γκαρνταρόμπας, όμως είναι σίγουρα ένα κομμάτι που ποτέ δεν θα βαρεθούμε να βλέπουμε και να φοράμε. Πόσο μάλλον στην χώρα μας, όπου οι πολύ κρύες θερμοκρασίες αργούν, θα είναι το αγαπημένο σου μποτάκι που θα μπορείς να φοράς τους  περισσότερους μήνες του χρόνου. Από Φθινόπωρο έως και την Άνοιξη. Το μυστικό για να αναβαθμίσεις το συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών, τα μποτάκια δηλαδή που φτάνουν έως τον αστράγαλο σου, είναι οι συνδυασμοί τους.

Τα έχουμε λατρέψει με κάθε λογής παντελόνια. Παντελόνια οffice style, είτε καμπάνα, είτε δερμάτινα αλλά κυρίως skinny. Skinny jeans και υφασμάτινα μαζί με ankle boot, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να αναδείξεις όσο καλύτερα γίνεται τα πόδια σου. Αμέσως φαίνονται πιο καλλίγραμμα και μακριά.


 

Extra tip: Μπορείς αντί για κάποιο κλασσικό μαύρο ankle boot, να επιλέξεις ένα ζευγάρι με print και με ''καουμπόικη αισθητική'' για ακόμη πιο μοντέρνες και σύγχρονες εμφανίσεις.

Εκτός όμως τα από παντελόνια τα έχουμε λατρέψει και με κοντά φορέματα. Με midi φορέματα και μάξι φούστες. Ταιριάζουν με όλα, θέλουν όμως προσοχή στο μήκος και στους κατάλληλους συνδυασμούς που θα σε κολακεύσουν.

 

 

 

 

Τέλος, αποτελούν κομμάτι passepartout, αφού μπορούν να φορεθούν σε casual στιλ για πρωινές εμφανίσεις και με ένα midi (slip) φόρεμα ή φούστα, να εντυπωσιάσεις στις βραδινές σου εξόδους. Τα ankle boots είναι σίγουρο, πως άπαξ και αποκτήσεις το ιδανικό ζευγάρι, δεν θα το αποχωριστείς για τους επόμενους μήνες, στίγμή!

 

  
πηγή φωτογραφιών: pinterest 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.