Το υπερόπλο του χειμώνα: Over the knee boots

Sexy και απίστευτα δυναμικές

Τόνια Τζαφέρη

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι παπουτσιών που θα μας απασχολήσει πολύ την φετινή χειμερινή σεζόν, αυτό φαίνεται να είναι οι ''over the knee boots''. Oι ψηλές δηλαδή μπότες, που φτάνουν εως και πάνω από το γόνατο.

Είναι ένα ζευγάρι παπουτσιών που δίνει sexy αίσθηση αλλά επίσης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και κατάλληλες για τις βραδινές, χειμερινές σου εξόδους. Ίσως στην Ελλάδα να είναι λίγο νωρίς ακόμη, αλλά σαν σωστή fashion editor, οφείλω να σε προετοιμάσω...

Αν πιστεύεις ότι συνδυάζονται μόνο με μίνι φούστες και φορέματα, τότε κάνεις ένα μέγα λάθος. 
Σίγουρα αυτός είναι ένας τρόπος να τις αναδείξεις αλλά φυσικά μπορείς να τις φορέσεις με πολλούς ακόμη τρόπους, που πιστεύω δεν είχες σκεφτεί. Η νέα τους εκδοχή τις θέλει μέσα από πλισέ φούστες, αέρινα παντελόνια αστραγάλου, overshized jeans και φυσικά μέσα από midi φούστες.

Στην εικόνα σου, ένα βήμα που θα σε βοηθήσει πολύ είναι να σκέφτεσαι ''out of the box'' και να δοκιμάζεις συνέχεια νέους συνδυασμούς που μπορεί να θεωρείς πως δεν σου ''κολλάνε''. Έτσι και με τις ψηλές μπότες, πρέπει να πειραματιστείς και να δεις πως ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα. Για αρχή όμως, πάρε μια γεύση από τα fashion girls των περιοδικών και του διαδικτύου.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares