Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

FASHION NEWS

Athens Xclusive Designers Week: Λαμπερή έναρξη!

Όλα όσα έγιναν την πρώτη ημέρα



Η 26η Athens Xclusive Designers Week είναι επίσημα εδώ. Η πρεμιέρα της διοργάνωσης έγινε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και οι επιδείξεις που πραγματοποιήθηκαν είχαν να μας πουν πολλά.

Η πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας, ξεκίνησε με τους απόφοιτους της σχολής Fashion Workshop της Bίκυς Καγιά οι οποίοι παρουσίασαν 130 looks με πρωτότυπα σχέδια, μοτίβα και prints.

https://www.instagram.com/p/B4nEexvlWrY/

Ακολούθησε το fashion show Paris Laliotis με τη νέα του συλλογή «Lαbyrinth», εμπνευσμένη από την αρχαία Κρήτη.
Note: Τα  headpieces ήταν αυτά που μαγνήτισαν τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/B4lFhEBJcUa/

Η πρώτη μέρα συνέχισε με την Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση με τη νέα της χειμερινή συλλογή Desmira by Miraraki με πολύχρωμα βελούδα συνδυασμένα με δαντέλες και ολομέταξα υφάσματα.

https://www.instagram.com/p/B4nn8qbF7tZ/

Αργότερα η Olga Karaververis ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στη Νέα Υόρκη με μια συλλογή εμπνευσμένη από την αύρα της συγκεκριμένης πόλης και έκλεισε την επίδειξη με ένα special live performance από τον ταλαντούχο Αντώνη Δόμινο. Τα maxi και midi φορέματα, τα βελούδινα σακάκια, οι παγιέτες και τα βολάν πρωταγωνίστησαν στην νέα της συλλογή..

https://www.instagram.com/p/B4okfUDlr48/

Το βράδυ το Περιστύλιο του Ζαππείου γέμισε με τις λαμπερές δημιουργίες των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade. Στη νέα συλλογή “Delusion” του οίκου Kathy Heyndels, tops συνδυάζονται με ψηλόμεσα παντελόνια και σακάκια, δερμάτινα jackets, εξαιρετικά για all-day looks. Οι τονισμένοι ώμοι, τα διαφορετικά μανίκια και το layering υφασμάτων είναι πρωταγωνιστές στις νέες βραδινές δημιουργίες του οίκου.

https://www.instagram.com/p/B4lKAUXFeyk/

Τέλος η πρώτη ημέρα της AXDW ολοκληρώθηκε με την επίδειξη Dimitrios Ordoulidis με μια συλλογή  «broken elegance», καθώς είδαμε ανδρικές και γυναικείες δημιουργίες σε κλασικές γραμμές με ιδιαίτερα κοψίματα ενώ η sport διάθεση ήταν εμφανής. Υφάσματα αδιάβροχα, brocade και denim κυριάρχησαν στα περισσότερα looks ενώ στη χρωματική παλέτα πρωταγωνιστές ήταν το χακί, το γκρι, το μαύρο, το λευκό, και το κίτρινο.

https://www.instagram.com/p/B4lF5l5lNkI/

Φαίνεται λοιπόν πως η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας κάνει γρήγορα βήματα προς τα εμπρός και εμείς ανυπομονούμε να δούμε την συνέχεια.

Note: Όλες τις ημέρες εβδομάδας (7-11 Νοέμβρη) διεξάγεται ανοιχτός διαγωνισμός Fashion Design Project όπου οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτως σπουδών και με βάση μόνο το ταλέντο τους μπορούν να ετοιμάσουν σχέδιο εντός μιας ώρας διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στα επόμενα New Designers Awards.

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department