Skip to main content

FASHION NEWS

Ζιβάγκο Lady: Απογείωσε το Λονδρέζικο style

Μοντέρνοι street style συνδυασμοί



Για ακόμη μια φορά το ζιβάγκο είναι ένα κομμάτι που είτε αγαπάς είτε μισείς. Έχω ακούσει πολλές φορές το γνωστό: ''Δεν τα μπορώ καθόλου τα ζιβάγκο, με πνίγουν'' αλλά έχω ακούσει και το άλλο: ''Χωρίς ζιβάγκο χειμώνας δεν βγαίνει’’... 
Σε εσένα που θεωρείς οτι σε ''πνίγουν'', θα έλεγα να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία με το να επιλέξεις ένα μαλακό και άνετο, αποφεύγοντας τα πολύ στενά, από καθαρό μαλλί.


Όπως και να' χει, το ζιβάγκο είναι ένα κομμάτι που δεν μπορούμε να το αφήσουμε έξω από την χειμερινή γκαρνταρόμπα. Έχει κύρος, προσφέρει ζεστασιά και σε κάποιους πηγαίνει πολύ! 
Αν αγαπάς πολύ το Λονδρέζικο στιλ, το οποίο είναι αυστηρό και επαγγελματικό, τα ζιβάγκο σε συνδυασμό με trench coat και chelsea boots θα είναι ένα look που θα λατρέψεις και θα θες να φοράς ξανά και ξανά για τις πρωινές σου εμφανίσεις.

 


 

 

Η Victoria Beckham δεν τα αποχωρίζεται εύκολα ενώ οι εμφανίσεις της με ζιβάγκο είναι αμέτρητες. 
Αποτελούν ιδανική επιλογή για κρύες και βροχερές ημέρες, ενώ κατά την γιορτινή/Χριστουγεννιάτικη σεζόν είναι απαραίτητα. Προτίμησε ένα overshized ζιβάγκο, μαλακό και άνετο όπως είπαμε και οι συνδυασμοί που έχεις να κάνεις, είναι πολλοί!


Για τις πιο mainstream εμφανίσεις, ένα τζιν με τα sneakers και το puffer jacket σου είναι η εύκολη και go to επιλογή για τις κρύες ημέρες που έρχονται. Για πιο casual chic εμφανίσεις σου έχω τον ιδανικό συνδυασμό που αποτελεί και μεγάλη τάση: μεταξωτή φούστα, μάλλινο ζιβάγκο, ψηλές δερμάτινες μπότες και το παλτό σου! Τέλος για τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις  το σύνολο με τα chelsea boots και το trench coat είναι ιδανικό. Πάντα προσθέτουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ και ολοκληρώνουμε με βάση στις λεπτομέρειες…

 


   

 

(πηγή φωτογραφιών: pinterest)

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.