Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς ακριβώς θα γίνει η Paris Fashion Week, ψηφιακά τον Ιούλιο

Ποιοί σχεδιαστές παίρνουν μέρος


Τόνια Τζαφέρη

Αν υπάρχει κάτι το οποίο μας έχει λείψει πολύ από τον μαγευτικό κόσμο της μόδας, αυτό είναι το αγαπημένο μας street style. Σε κάθε εβδομάδα μόδας, οι εμφανίσεις από τα μοντέρνα κορίτσια τραβούσαν την προσοχή και τις καλύτερες εντυπώσεις. Κορυφαίες bloggers και fashion editors δεν κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο του Παρισιού με τους εντυπωσιακούς τους συνδυασμούς, δίνοντας μας έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις. Φωτογράφοι δεν φωνάζουν να γυρίσουν για να τις απαθανατίσουν... ωστόσο γίνεται τεράστια προσπάθεια για να βρεθούν εναλλακτικές λύσεις.

https://www.instagram.com/p/B9Ee2quIkjg/

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία, η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά αυτόν τον Ιούλιο, μεταφράζοντας τη χειροτεχνία της υψηλής ραπτικής σε digital μορφή. Από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, το Fédération de la Haute Couture et de la Mode θα φιλοξενήσει βίντεο από διαπιστευμένα couture maisons σε μια ειδική πλατφόρμα. Τα βίντεο θα συνοδεύονται από επιπλέον περιεχόμενο και θα κυκλοφορούν σύμφωνα με ένα πρόγραμμα, που μιμείται τη ροή μιας φυσικής εβδομάδας μόδας.

Το Chambre Syndicale έχει 16 γαλλικά μέλη που επιτρέπεται νόμιμα να συμμετάσχουν στην εβδομάδα ραπτικής, συμπεριλαμβανομένων των Chanel, Christian Dior, Jean Paul Gaultier, Maison Margiela, Schiaparelli και Givenchy.

https://www.instagram.com/p/B8pCFoGoSJz/

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμμετοχής, δίνεται σε επτά διεθνείς οίκους  που παράγουν ρούχα σε κλίμακα υψηλής ραπτικής: Armani Privé, Azzedine Alaïa, Elie Saab, Fendi Couture, Valentino, Versace και Viktor & Rolf. Δεκαοκτώ φιλοξενούμενα μέλη από όλο τον κόσμο λαμβάνουν επίσης την ονοματολογία υψηλής ραπτικής, συμπεριλαμβανομένων των: Iris van Herpen, Guo Pei, Ronald van der Kemp και Julie de Libran.

https://www.instagram.com/p/B76UP3YFRaD/

Ο Giorgio Armani ανακοίνωσε ότι η συλλογή του Armani Privé θα προβληθεί τον Ιανουάριο. Ο Jean Paul Gaultier, ο οποίος παρέδωσε τα ηνία της επιχείρησης ραπτικής του στην Chitose Abe της Sacai ανακοίνωσε ότι η couture collection του θα τεθεί σε αναμονή μέχρι τον Ιανουάριο. Η Givenchy αυτήν τη στιγμή δεν έχει καλλιτεχνικό διευθυντή που σημαίνει ότι η Couture συλλογή μπαίνει αυτόματα σε αναμονή και ο Balenciaga, ο οποίος πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στην Couture Fashion Week, μία πρώτη συλλογή υψηλής ραπτικής  από τον Demna Gvasalia, έχει επίσης αναβάλλει τη συλλογή της.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. «Το Εργαστήρι» διοργανώνει και φέτος τo Πανηγύρι της Αγάπης!

Μια γιορτή αγάπης που θα στηρίξει τα όνειρα και το μέλλον των παιδιών με αναπηρία! 

FASHION NEWS

H Dr. Martens ξέρει να παρτάρει δυνατά!

Το αγαπημένο βρετανικό rebellious brand Dr. Martens, ανανέωσε και φέτος το ραντεβού του με τους φίλους των Doc boots σε ένα party που τα είχε όλα!

FASHION NEWS

Emily Ratajkowski και Irina Skayk εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους σε αγώνα των New York Knicks και των Miami Heat στο Madison Square Garden

Τι φόρεσαν τα εντυπωσιακά μοντέλα, για να παίρνουμε ιδέες και για τις δικές μας γηπεδικές εμφανίσεις!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Γιατί ο καθαρισμός προσώπου ανά τετράμηνο μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να τον βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μαμά και κόρη με ασορτί sparkly look σε fashion show

Λατρέψαμε τη matchy - matchy εμφάνισή τους