Πώς να φορέσεις το crop blazer

Ένα από τα πιο hot fashion trends του 2020

Τόνια Τζαφέρη

Aν υπάρχει ένας λόγος που μας κάνει να αγαπάμε την μόδα, είναι γιατί δεν μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε. Μας προσφέρει ανανέωση και ζωντάνια. Μας προχωράει μπροστά και μας εξελίσσει. 

Τα σακάκια και τα κοστούμια όπως ήδη γνωρίζεις, τα τελευταία χρόνια και μάλιστα την τελευταία σεζόν πρωταγωνίστησαν για τα καλά. Ειδικά στο street style αλλά και στις πασαρέλες, δεν έλειπαν από πουθενά! Αυτήν την φορά παρατηρούμε ένα twist στα σακάκια, το οποίο μας κίνησε το ενδιαφέρον και φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα φοριέται. 


Το crop blazer, δηλαδή το κοντό σακάκι αναμένεται να είναι έμπνευση Αν γενικότερα αγαπάς τα crop κομμάτια, τότε το συγκεκριμένο θα το λατρέψεις. Δίνει κάτι ξεχωριστό στην εμφάνισή σου και είναι σίγουρα πολύ πρωτότυπο και καινούργιο. Επομένως αν θες να είσαι ένα βήμα μπροστά, τότε αυτή πρέπει να είναι ή επόμενη αγορά σου. Ή αν είσαι του DIY μπορείς να το δημιουργήσεις και μόνη σου, ανανεώνοντας κάποιο παλιό σου σακάκι.

 


Οι συνδυασμοί φυσικά εδώ είναι αμέτρητοι και οι αγαπημένες μας fashion influencers προσφέρουν την κατάλληλη έμπνευση για το πως να το φορέσουμε και να το συνδυάσουμε.

 

 
πηγή φωτογραφιών: pinterest

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares