Skip to main content

FASHION RADAR

Τα must haves των διακοπών σύμφωνα με τις celebrities

Κλέβουμε ιδέες από το στιλ τους



Το καλοκαίρι είναι η πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου με πολλές από τις πολύ αγαπητές celebrities να απολαμβάνουν ήδη τις βουτιές τους στη θάλασσα σε κάποιο τροπικό νησί (ή και όχι) και να έχουν αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα στην επιδερμίδα τους χάρη στις ώρες που περνούν κάτω από τον ήλιο.

Αν κι εσύ ετοιμάζεσαι σιγά – σιγά για τις φετινές καλοκαιρινές σου διακοπές αλλά δεν ξέρεις τι να πάρεις μαζί σου για να πετύχεις άνεση και κομψό στιλ, τότε εκείνες έχουν την απάντηση. Μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instagram κάθε γυναίκα μπορεί να αντιγράψει τα looks τους και να δημιουργήσει την τέλεια βαλίτσα διακοπών, χωρίς να χρειαστεί να κουβαλήσει όλη την ντουλάπα.

Εμείς ξεχωρίσαμε τρία must haves των διακοπών σύμφωνα με τις celebrities, τα οποία θα δώσουν έξτρα πόντους στις βόλτες σου στο νησί.

Το πρώτο κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου είναι το slip φόρεμα, για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος τα τελευταία δύο περίπου χρόνια. Πρόκειται για ένα φόρεμα ανάλαφρο, που «αγκαλιάζει» το σώμα και κάνει την εμφάνιση περισσότερο θηλυκή και σέξι, με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο. Απλό και προσιτό, αυτό το κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί ποικιλοτρόπως με αξεσουάρ, υποδήματα και κοσμήματα και να γίνει ένα day-to-night στοιχείο της γκαρνταρόμπας σου.

photo credits Instagram @vittoria

 

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση, την οποία φαίνεται να επιλέγουν ξανά και ξανά οι celebrities είναι τα matching sets. Αποτελούν το “latest thing” της μόδας και στην ουσία πρόκειται για ρούχα-σετ. Είναι ο συνδυασμός ίδιου υφάσματος και χρώματος ή μοτίβου στα δύο κομμάτια του ίδιου συνόλου. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας του ’50, την οποία επιλέγουν οι γυναίκες κάθε φορά που ήθελαν να δημιουργήσουν πολύ θηλυκά σύνολα και πλέον, θεωρούνται η ιδανική λύση για την καθημερινότητα στην πόλη αλλά και τις διακοπές, όταν το ερώτημα «τι να φορέσω σήμερα;» σε βασανίζει.

photo credits Instagram @bellahadid

 

Τέλος, οι celebrities ψηφίζουυν «ναι» για τα φλοράλ φορέματα και ποζάρουν με αυτά παντού: από την εξοχή, την πόλη, μέχρι τα luxury resorts του πλανήτη. Μακριά και όχι μόνο, αέρινα φορέματα με έντονα μοτίβα και χρώματα, είναι η συνταγή για το τέλειο summer look. 

photo credits Instagram @kendalljenner

 

 

cover photo credits Instagram @rosiehw

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;

Προτεινόμενα