Εντυπωσιακές street style εμφανίσεις με παριζιάνικο αέρα

Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες στους δρόμους του Παρισιού!

Κέλλυ Νόβακ

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τις συλλογές της Υψηλής Ραπτικής, είχε πάρα πολλά πράγματα να μας προσφέρει. Από την μία αντικρύσαμε μερικές από τις πιο συγκλονιστικές Haute Couture συλλογές από μεγάλους και… τρανούς γαλλικούς οίκους και από την άλλη είχαμε την πιο «καθημερινή» και ρεαλιστική μόδα του δρόμου. Η αντιπαράθεση αυτών των δύο φαίνεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς πλέον παρατηρείται ότι η μόδα μπορεί να εκφραστεί με τελείως διαφορετικό τρόπο,  κάθε φορά. Παρόλα αυτά, υπάρχει και στις δύο περιπτώσεις ένας κοινός πάντα παράγοντας: Η έμπνευση. Έμπνευση μπορεί κανείς να αντλήσει από τα πάντα –αρκεί να είναι διαθέσιμος και «ανοιχτός» προς αυτή την… πρόκληση- και φυσικά ένα ρούχο, ένα σύνολο, μια συλλογή αποτελεί με βεβαιότητα, πηγή αυτής.

Τα παρακάτω σύνολα που είδαμε να… κυκλοφορούν στους δρόμους του Παρισιού, ευτυχώς –για εμάς- χαρακτηρίζονται από τα παραπάνω στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι μας «προσκαλούν» προς έναν πιο δημιουργικό κόσμο και μια πιο δημιουργική καθημερινότητα. Μέσα από αυτά τα σύνολα, λοιπόν, μπορεί ο καθένας μας να βρει την έμπνευση που αναζητάει για τις καθημερινές του –και όχι μόνο- εμφανίσεις και ίσως να αποκαλύψει μέσα από τις δικές του, ένα μικρό κομμάτι του εαυτού του.

 

1paris-haute-couture-01.jpg 1paris-haute-couture-02.jpg 1paris-haute-couture-03.jpg 1paris-haute-couture-04.jpg 1paris-haute-couture-05.jpg 1paris-haute-couture-06.jpg 1paris-haute-couture-07.jpg 1paris-haute-couture-08.jpg 1paris-haute-couture-09.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares