Skip to main content

STREET STYLE

9 street style εμφανίσεις της Kendall Jenner που απενεχοποιούν το γυναικείο σώμα

Τολμηρές εμφανίσεις από ένα τολμηρό κορίτσι.


Κέλλυ Νόβακ

Μου αρέσει πολύ όταν άνθρωποι που ασκούν έντονη επιρροή στο κοινό με την παρουσία τους, την ιδιότητα τους, τη φήμη τους, βοηθούν την... εξέλιξη των πραγμάτων. Το κοινό οφείλει να εκπαιδευτεί ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει μέσα από την εμφάνιση μιας celebrity γυναίκας ή άνδρα. Αρκούν μικρά βήματα προς την διαφορετικότητα και η Kendall Jenner είτε το θέλουμε, είτε όχι, τα κάνει καθημερινά. Μπορεί να μην είναι πάντα στοχευμένα προς αυτή την λογική και σίγουρα να αυξάνουν τους followers της στο Instagram, αλλά εγώ σήμερα έχω σκοπό να δω την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Όταν για παράδειγμα, το γνωστό μοντέλο αποφασίζει μέσα από ένα see-through τοπ να αποκαλύψει μέρη του γυναικείου σώματός της, εγώ την επικροτώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ ή εγώ πρέπει να μιμηθούμε αυτό το στιλ. Αυτό εξαρτάται από εσένα και εμένα --σαφώς. Παρόλα αυτά, το να υπάρχει μια οικειότητα προς μια τέτοια τολμηρή εμφάνιση, καταφέρνει ίσως, ώστε σιγά-σιγά να απενεχοποιηθεί το γυναικείο σώμα. Όλα αυτά φυσικά, είναι σοφό να γίνονται καλαίσθητα και με πραγματικό σκοπό, όχι απλά για να «το κάνουμε» επειδή είναι της μόδας.

Έτσι, λοιπόν, επικροτώ κάποιες bold εμφανίσεις της Kendall Jenner που έχουν τελικά καταφέρει να εκφράσουν όλα τα παραπάνω.

 

9bold-looks-by-kendall-jenner-01.jpg 9bold-looks-by-kendall-jenner-02.jpg 9bold-looks-by-kendall-jenner-03.jpg 9bold-looks-by-kendall-jenner-04.jpg 9bold-looks-by-kendall-jenner-05.jpg 9bold-looks-by-kendall-jenner-06.jpg 9bold-looks-by-kendall-jenner-07.jpg 9bold-looks-by-kendall-jenner-08.jpg 9bold-looks-by-kendall-jenner-09.jpg 

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ