Οι καλύτερες street style εμφανίσεις από την Στοκχόλμη

Η Εβδομάδα Μόδας της γνωστής πρωτεύουσας μας προσφέρει πολύ υλικό για τις δικές μας εμφανίσεις!

Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί μια μικρή ευρωπαϊκή χώρα σαν την Σουηδία να μας προσφέρει περισσότερη έμπνευση και στιλ από τις μεγαλουπόλεις όπως το Μιλάνο, την Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο; Οι παρακάτω φωτογραφίες αυτό αποδεικνύουν πάντως.

Η πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας στην Στοκχόλμη, λοιπόν, και οι street style εμφανίσεις των κατοίκων της, κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν. Αυτό, είτε γιατί οι γυναίκες αυτές φαίνεται να είναι… masters στο layering, είτε επειδή απλά απέδωσαν μια μινιμαλιστική κομψότητα στις εμφανίσεις τους. Όπως και να έχει το θέμα είναι ένα: ατελείωτη έμπνευση και ιδέες για εμάς!

 

10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-01.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-02.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-03.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-04.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-05.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-06.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-07.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-08.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-09.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-10.jpg About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares