Skip to main content

CELEBS

Μαίρη Μηλιαρέση: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε στους διαδικτυακούς της φίλους η Μαίρη Μηλιαρέση, καθώς ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.



Η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία έχει αφήσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην ελληνική τηλεόραση, φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Αν και παραμένει ενεργή και δραστήρια, ειδικά στα social media, καταφέρνει να διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά της.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο σύντροφός της δεν ανήκει στον χώρο της showbiz και ότι οι δυο τους επέλεξαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με διακριτικότητα και ρομαντισμό, εξασφαλίζοντας τη νομική κάλυψη που προσφέρει το σύμφωνο συμβίωσης.

«Από σήμερα είμαι πλουσιότερη, κατά ένα πολυσύλλαβο επώνυμο», έγραψε η ίδια με χιούμορ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τη στιγμή που υπογράφει το σύμφωνο.

Η ανάρτησή της απέσπασε αμέσως ευχές και μηνύματα αγάπης από φίλους και θαυμαστές, που της ευχήθηκαν κάθε ευτυχία στη νέα της αρχή.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ο Martin Short παραδίδει μαθήματα ζωής (και θανάτου) σε ένα πολύ προσωπικό ντοκιμαντέρ

Οικογένεια, φίλοι, καριέρα, αποτυχίες και πένθος, μέσα από την κωμική ματιά του Martin Short.

CELEBS

Prince: «Όμως η ζωή είναι ένα πάρτι, αλλά τα πάρτι δεν είναι για να έχουν μεγάλη διάρκεια»

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο πρίγκιπας της pop που έβαψε για πάντα μοβ τη βροχή με τη φωνή του

CELEBS

Ashley Park: «Με την επιτυχία έρχεται και η πίεση»

Η Ashley Park μιλάει σε πρώτο πρόσωπο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 9 Ιουνίου 2026

Η συναισθηματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις.

SELF-LOVE

Οι ασήμαντοι λόγοι που σε στρεσάρουν καθημερινά (ενώ δεν θα έπρεπε)

Δεν φτάνει που αγχώνεσαι ούτως ή άλλως, προσθέτεις και έξτρα λόγους.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Madonna: Εντυπωσιακή Pride εμφάνιση στην Times Square

Η αναπάντεχη γιορτή στην Times Square και η επιστροφή στον ήχο των Confessions