Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 15 έως 21/2

Ο Ερμής σε ορθή πορεία ξαναφέρνει πίσω τις χαμένες ισορροπίες



 

 

Στις 17 ο Κρόνος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλεί συγκρούσεις και εντάσεις σε οτιδήποτε ιδεολογικό, δυσκολεύοντας την εύρεση ειρηνικών λύσεων. Η ένταση που δημιουργεί κάνει την πραγματικότητα σκληρότερη και αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι πως ο συμβιβασμός και όχι η αντιπαράθεση είναι ο μόνος τρόπος για να πάτε μπροστά. Στις 19 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες. Στις 20 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, ξαναφέρνοντας τις χαμένες ισορροπίες και βοηθώντας σας να απομακρυνθείτε απ’ ότι σας κρατάει πίσω και δε σας αφήνει να προσεγγίσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Κλείστε τα αυτιά σας σε κακόβουλα σχόλια που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, εκτός απ’ το να σας χαλάσουν τη διάθεση και βάλτε πλώρη για να προσεγγίσετε τα όνειρά σας με όποιο τρόπο μπορείτε καλύτερα.

 

ΚΡΙΟΣ: Εάν δείτε πως έχετε κουραστεί υπερβολικά, φροντίστε από εδώ και πέρα, που και που να χαλαρώνετε. Συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, με διασκέδαση. Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου, θα είναι ο προβληματισμός των τρίτων που υπάρχουν στη ζωή σας και αυτό δε θα σας αφήνει να χαρείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Στις επαφές σας θα εισέρθει το συναίσθημα και θα πάψει να υπάρχει η απλή και μηχανική επικοινωνία. Αφού λοιπόν οι σχέσεις σας με τους άλλους δε θα είναι αφελείς, αλλά ούτε και μηχανικές, στο χέρι σας είναι να επηρεάσετε το περιβάλλον με καλή θέληση. Θα έχετε λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιθέσεις, ώστε να καθοριστούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις της σύμπνοιας και της αποδεκτής από όλους τάξης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι θα συμβαίνει θα έχει την τάση να αλλάξει την ηθική σας μέσα στις σχέσεις προς το καλύτερο. Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους. Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής, κάνοντας τις απαραίτητες εξυγιάνσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέρες αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό χώρο. Μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε για τα σημάδια της υγείας σας για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας. Εκμεταλλευτείτε την αισθητική σας εικόνα που θα είναι καλή για να την κάνετε ακόμα καλύτερη.
 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε εμφανίσιμοι και υγιείς, για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αφήνει πίσω του καλές εντυπώσεις. Για να προβληθεί σωστά η εσωτερική σας ομορφιά, θα πρέπει να την προβάλλετε με σωστή επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά σας ζητήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην έχετε καμία αμφιβολία, πως θα έχετε άφθονες ευκαιρίες στον ερωτικό και επαγγελματικό σας τομέα. Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε το νου σας απέναντι σε εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε αν τυχόν προκύψουν προβλήματα σε μεταγενέστερο επίπεδο να μπορέσετε να τα προλάβετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργείτε φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να ξεκινήσετε ώριμες και αληθινές σχέσεις που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της σχέσης με το σύντροφό σας. Να θυμάστε μόνο πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε ανεπηρέαστη τη σχέση σας από τα καθημερινά προβλήματα και τις υποχρεώσεις που θα βγαίνουν στην επιφάνεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν αισθανθείτε κάποια στιγμή την επιθυμία για ανανέωση, αλλαγή και περισσότερη ατομική ελευθερία, μην κάνετε το λάθος να τα ψάξετε δεξιά και αριστερά, αλλά αναζητήστε αυτά τα στοιχεία μέσα στην ίδια τη σχέση σας και καλλιεργήστε την επαφή με το σύντροφό σας, ώστε αυτή να γίνει πιο ελεύθερη, ειλικρινής και φιλική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή θα γίνουν πιο σταθερές, οπότε δε θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στις παρεξηγήσεις και στις διαφορές που θα προκύψουν με το σύντροφό σας. Ο έντονος ερωτισμός μαγνητισμός σας, θα λειτουργήσει θετικά, μονιμοποιώντας μια κατάσταση που ήδη υπάρχει. Μια σειρά από καινούριες παραστάσεις, θα ανανεώσει τη συναισθηματική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω στη σχέση σας, όμως, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα, λύνοντας όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν, πριν προλάβουν να κλονίσουν τη σχέση σας. Τολμήστε να αναλάβετε κάποιες πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που από καιρό θέλατε να πάρετε αλλά διστάζατε.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσθέστε στη σχέση σας περισσότερη ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και συντροφικότητα. Το έδαφος θα γίνει πιο γόνιμο, ακόμα και αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα πρέπει προσωρινά να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας. Η γενναιοδωρία που θα δώσετε στο έτερόν σας ήμισυ, θα έχει ως αποτέλεσμα να εισπράξετε ανάλογα από τη μεριά του.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς