Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Όλα όσα θες να ξέρεις για τον άντρα που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου

Μπορεί να είναι λίγο πεισματάρης, αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα είναι πάντα εκεί για σένα



Υπάρχουν μόνο μερικά βασικά στοιχεία που πρέπει να θες να μάθεις όταν αρχίσεις να γνωρίζεις κάποιον. Από που είναι; Τι κάνει για τα προς το ζην; Ω, και σίγουρα, πότε είναι τα γενέθλιά του; Η τελευταία αυτή λεπτομέρεια δεν είναι μόνο για να θυμάσαι πότε να του στείλεις «χρόνια πολλά»! Γνωρίζοντας το ζώδιο ενός πιθανού φλερτ σου μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει στην κατανόηση της συμπεριφοράς του. Η αστρολογία σε βοηθά να αναλύεις τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, ακόμη και μοτίβα του dating. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό και ενημερωτικό να κοιτάζεις το ζώδιό του αλλά και το πώς λειτουργεί με το δικό σου.

Pixel

Για τα αγόρια που γεννιούνται στο ζώδιο του Ταύρου, σίγουρα υπάρχουν πολλά για να μάθεις. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει ένας άντρας που γεννήθηκε από τις 21 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου, μην ψάχνεις άλλο! Ιδού, ο πλήρης οδηγός για την πλοήγησή του.

Γενέθλια: 21 Απριλίου έως 20 Μαΐου

Στοιχείο: γη

Λέξεις-κλειδιά: Αξιόπιστος, χαλαρός, ρεαλιστικής, αισθησιακός, ρομαντικός

Pixel

Διάσημοι άντρες Ταύροι: Noah Centineo, Travis Scott, Rami Malek, George Clooney, Robert Pattinson, David Beckham

Best matches

Όσες ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου και του Αιγόκερου θα λατρέψουν τον Ταύρο για το πόσο αξιόπιστος, πρακτικός και εργατικός είναι αλλά και η επίδοσή του στην κρεβατοκάμαρα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Ως ζώδια της γης, εκτιμούν τις φυσικές αισθήσεις και τις πραγματικές εκδηλώσεις αγάπης.

Από την άλλη πλευρά, ο Λέων και ο Υδροχόος θα βρεθούν συχνά σε διαφορετικές σελίδες με έναν άνδρα στο ζώδιο του Ταύρου. Αλλά με λίγο συμβιβασμό και εκτίμηση για το στιλ και την προσωπικότητα του άλλου, η σχέση τους έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί με την πάροδο του χρόνου.

Τι λέει στο σεξ

Ως γήινο ζώδιο, ο Ταύρος έχει να κάνει με τον αισθησιασμό. Σκέψου κεριά, σεντόνια υψηλής ποιότητας και πολλά προκαταρκτικά παιχνίδια. Ωστόσο, λατρεύουν επίσης την υπέροχη ύπαιθρο, οπότε αν αγαπάς κι εσύ τη φύση, μπορείς να το συνοδέψεις για… φυσιολατρία!

Όλα τα χαρακτηριστικά του

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ως σταθερό σημάδι της γης, είναι συνήθως πιο εσωστρεφής, πεισματάρης και ρεαλιστικός σε σύγκριση με τα άλλα ζώδια. Η ζωή με αυτόν τον τύπο είναι χαλαρή – χωρίς υπερβολές ή συναισθηματικές εξάρσεις. Αλλά η άλλη πλευρά είναι ότι ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια - καλύπτει πραγματικά την πλάτη σου και σε καθησυχάζει για την αγάπη του κυρίως μέσω των πράξεών του, όχι με λόγια. Επιπλέον, οι Ταύροι λαμβάνουν σοβαρά αυτά που λένε. Ο άντρας του Ταύρου θα σκεφτεί πολύ και σκληρά προτού να πει αυτά τα εφτά γράμματα: «Σε αγαπώ». Όπως και οτιδήποτε με αυτό το ζώδιο, η υπομονή είναι το κλειδί. Δεν είναι για εκπλήξεις, αλλά μάλλον το αντισταθμίζει με την προσεκτική επικοινωνία και την αξιοσημείωτη αξιοπιστία του. Η σταθερή φύση του ζωδίου του σημαίνει ότι ζει τη ζωή με αργή και σταθερή ροή- δεν θα φτάσεις μακριά με τον Ταύρο, εκτός αν σε ενδιαφέρει σοβαρά και ξέρει ότι αισθάνεσαι το ίδιο για εκείνος. Χρειάζεται μόνο χρόνο για να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του, αλλά αν είσαι υπομονετική μαζί του, θα δείξει ανιδιοτελή αγάπη και υπομονή σε αντάλλαγμα.

Η τάση του να είναι τόσο αμετάβλητος προέρχεται από την κυριαρχία της Αφροδίτης, η οποία έχει να κάνει με την ένωση και την αρμονία. Η συμπεριφορά του Ταύρου το τιμά αυτό χωρίς να σπρώχνει ποτέ το πρόγραμμά του πάνω σου. Αυτό το είδος ήπιας, χαλαρής προσωπικότητας συμβάλλει στο γιατί ο Ταύρος είναι τόσο άνετος όπου κι αν βρίσκεται. Μισεί να διαταράξει το status quo της σχέσης σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν απροσδόκητες αναταραχές που προέρχονται από τον άνδρα του Ταύρου!

Ο συνδυασμός ενός γήινου ζωδίου που κυβερνάται από τον πλανήτη του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης σημαίνει ότι ενδιαφέρεται λιγότερο για τις ιδέες της αγάπης ή της ομορφιάς και περισσότερο για τις απτές αισθήσεις και τις αποδείξεις της αγάπης. Κυριαρχείται από τις αισθήσεις του - θα έχει προσεγμένη εμφάνιση, θα μυρίζει ωραία, θα μιλάει ήρεμα και θα έχει υπέροχη γεύση. Τα πάντα σε αυτόν είναι ευχάριστα και υπάρχει κάποια τρυφερότητα που έχουν οι άντρες στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ταύρος παρατηρεί όλα τα μικρά πράγματα. Η προσεκτική προσωπικότητά του είναι γοητευτική και θα κερδίσει την οικογένειά σου σε ένα μόνο κυριακάτικο δείπνο.

Όσον αφορά τη φυσική πλευρά της σχέσης, είστε έτοιμη για απόλαυση. Οι άντρες του Ταύρου είναι πάντα καλοί με τα χέρια τους, γι' αυτό είναι τόσο καλοί στο να φτιάχνουν πράγματα και να δημιουργούν τέχνη, αλλά και να είναι καλλιτέχνες στο μασάζ.

Αλλά στην κρεβατοκάμαρα, αυτό παίρνει ένα εντελώς νέο νόημα. Επειδή ο Ταύρος είναι τόσο φυσικά αισθησιακός και αργός στον ρυθμό του, μπορείς να περιμένεις πολλά ερωτικά παιχνίδια. Το σεξ είναι πάντα μια μακρά διαδικασία μαζί του, αλλά δεν σε αφήνει ποτέ βαριεστημένη ή δυσαρεστημένη. Δεν μπορεί να το βοηθήσει, του αρέσουν τα πράγματα ωραία και αργά, αλλά θα σιγουρευτεί ότι θα νιώθεις καλά όλη την ώρα. Η τάση του να είναι ιδιαίτερος και η αγάπη του για ρουτίνα σημαίνει ότι μπορεί να έχετε τις ίδιες ιεροτελεστίες στο κρεβάτι, αλλά λόγω της δέσμευσής του να σε ικανοποιήσει, δεν σε πειράζει η προβλεψιμότητα ενός εγγυημένου οργασμού. Ωστόσο, πρόσεξε τις σεξουαλικές συνήθειες και μη διστάσεις να του το ζητήσεις αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο!

Εάν είσαι αρκετά τυχερή για να είσαι μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ο απόλυτος σύντροφος για οικογένεια. Επειδή αγαπά την άνεση, είναι πιο χαρούμενος να βρίσκεται στο σπίτι και να αράζει μαζί σου αγκαλιά στον καναπέ. Είναι από τη φύση του προστάτης και θα φροντίζει πάντα για την οικογένεια. Ο άντρας στο ζώδιο του Ταύρου παίρνει στα σοβαρά τις παραδόσεις και τους κανόνες και διατηρούν ζωντανό το ιπποτικό ιδεώδες και είναι απόλυτα ρομαντικοί όταν πρόκειται για επετείους και γενέθλια.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει