Δίαιτα τώρα ή μετά τις γιορτές; - AllYou.gr

Search

 

Δίαιτα τώρα ή μετά τις γιορτές;

Μεγάλο το δίλημμα.

> FOOD ::
02 Δεκεμβρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Μέσα σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα Αράχωβας που ζούμε οι άνθρωποι της πόλης, με τα τζάκια και τις ξυλόσομπες, κάπου, κάπως, κάποτε μου έρχεται μια μυρωδιά από μελομακάρονα που ψήνονται. Ναι, χθες η γειτονισσούλα μου μάς είχε σπάσει τη μύτη.

Και σκέφτεσαι τώρα, να ξεκινήσω μια διαιτούλα μπας και μου μπει κανένα little black dress στις γιορτές ή να σκάσω στο φαγητό και να μπω σε πρόγραμμα μετά;

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συγκεκριμένη περίοδος δεν είναι και η πλέον ιδανική για δίαιτα. Μία και μοναδική φορά στη ζωή μου βρισκόμουν σε πρόγραμμα Δεκέμβριο και ομολογώ δεινοπάθησα. Για πρώτη φορά συνειδητοποίησα πόσες πολλές γιορτές έχει αυτός ο μήνας, πέρα από τα Χριστούγεννα φυσικά. Πόσοι φίλοι και ευρύτερα γνωστοί μου γιορτάζουν και κερνάνε.

Πόσα πολλά «όχι, ευχαριστώ» έπρεπε να πω. Πόσα «έλα, μωρέ, ένα γλυκάκι είναι» έπρεπε να ακούσω. 

Αντιστάθηκα. Τα κατάφερα. Βγήκα νικήτρια. Ήταν όμως ένας αληθινός άθλος. 

Δεν θέλω όμως να σε επηρεάσω. Εάν θέλεις να χάσεις λίγα κιλά έτσι ώστε να κουμπώνει το άτιμο το μαύρο φόρεμα, οκ, γιατί όχι;

Επίσης, εάν θέλεις να ξεκινήσεις τώρα ένα πρόγραμμα που ενδεχομένως θα διαρκέσει μήνες, εάν το έχεις πάρει απόφαση, ναι, κάντο. 

Σημασία έχει τελικά η απόφαση. Εάν εσύ την πάρεις πριν από τις new year’s resolutions, υποκλίνομαι. Είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τον στόχο σου.      Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Baby, It's Too Hot Outside!

Τα Dos και Dont's για να επιβιώσεις από τον καύσωνα